Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

toshiba

Postări Recomandate

buna dimineata deschid si eu o noua pagina am un televizor TOSHIBA model 2170XST pe sasiu scrie MCL 437F am luat o schema cu acest cod dar nu se compara televizorul functioneaza doar ca nu se desfasoara imaginea pe verticala am sus dunga neagra de trei degete si jos la fel am schimbat conzii tensiune buna 26v dar la fel cadrele este echipat cu TA8403K .nu are nici un semireglabil o idee va rog .stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• grasi

6

• FLORIN IORDACHE

2

• BUGHIU

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

va multumesc domnu florin asta e schema din sursa e buna schema din cadre  mie imi trebuie  care este echipat cu TA8403K eu aici am probleme .stima

Link spre comentariu

Măi domnule,înțeleg că a dumitale e mică și dorești să o mărești,dar nu ai...semireglabile :rade:Urmărește frumușel pinul 2 de la TA8403K(ieșire verticală),care vine la un capăt al bobinei de deflexie.Mergi mai departe la celălalt capăt al bobinei și vezi cond. serie,borna "+".Ei la borna "-" a condului există rezistența de reacție(1-2 ohm) cu un capăt la masă.Înseriază matale cu rezistența,prin tatonare 0,22-0,33 ohm(poate chiar 0,68 ohm) pâna ajungi la dimensiunea dorită. :96

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări