Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Gut Schneid parolat

Vizitator dandinca

Postări Recomandate

Vizitator dandinca

Buna ziua am un tv gut schneid din acela cu tub de culoare argintie cu butonul de on/off pe mijloc si butoanele de volum si program in stg si dreapta acestui buton. Problema mea e urmatoarea: mama mea in varsta de 80 ani a reusit sa blocheze/paroleze tv ( apare cuvantul klucz in poloneza urmat  de 3 linii intrerupte). Cum reusesc sa resetez si sa intre in regim normal de lucru. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabone87

5

• adydep

4

• validae

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Acest tv gut schneid trebuie sa aiba si el un model anume......sau vreun chassis.....Cum vreti sa fiti ajutat fara sa ne dati cele necesare..... ?

Apăsați de 3 ori consecutiv tasta PP de pe telecomandă.Apoi intrați în menu, și modificați "child look" în off.

Nu stiu cum va putut ajuta domnul,Andrei fara aceste lucruri,Dar poate domnul,Andei sa invatat sa ghiceasca.... :rade:  :rade:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator dandinca

Multumesc pt raspunsuri am ajuns in sfarsit la mama, tv este model 21 M510. Sincer nu inteleg cum a reusit sa puna cod. Voi incerca , cand ajung din nou, varianta dvstra si promit sa revin cu raspuns. Va multumesc,

Link spre comentariu
Vizitator dandinca

Buna dimineata!

Asa cum am promis am revenit cu raspunsul. Da dl Andrei este chiar tata Omida a mers de minune! Am deblocat tv si cu ajutorul butoanelor de pe tv am imtrat im menu am setat lb romana si am deblocat si zavorul tv. Presupunerea mea este urmatoarea, ca mama a apasat la intamplare butoanele dispuse pe partea frontala a tv si a reusit sa bloceheze tv prin activarea fara voie a functiei zavor tv. Multumesc inca odata pt raspunsuri au fost de mare ajutor.

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Buna ziua, eu am un Gut Schneid LED FHD model 22SAL300 si imi apare Key Lock pe ecran. Cum fac sa il deblochez? Telecomanda este cea din imagine. Multumesc 472_lcd_hyundai-800x800.jpg

Editat de gabone87
Link spre comentariu
Acum 4 minute, validae a spus:

Manualul l-aţi citit, sau l-aţi aruncat împreună cu ambalajul ? Acolo scria despre setări...

Din pacate nu am manualul. Televizorul l-am primit de la cineva

Link spre comentariu

Din păcate nu am găsit manualul pe net, dar sigur unul din colegii depanatori ştie ce şi cum.Aveţi răbdare...

Între timp, poate întrebaţi pe cine vi l-a dat, poate i-a rămas broşurica cu manualul prin vreo cutie...oricum nu îi mai trebuie.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, validae a spus:

Din păcate nu am găsit manualul pe net, dar sigur unul din colegii depanatori ştie ce şi cum.Aveţi răbdare...

Între timp, poate întrebaţi pe cine vi l-a dat, poate i-a rămas broşurica cu manualul prin vreo cutie...oricum nu îi mai trebuie.

Multumesc de ajutor. Astept

Link spre comentariu
Acum 2 ore, adydep a spus:

E cu alimentator de 12V separat?

Da. Cineva spunea sa apas de 3 ori tasta PP (la alt model) dar nu stiu ce tasta este aceasta. Sa fie  tasta Picture in Picture?

este cu alimentator separat. Nu stiu ce inseamna ce ati spus, nu ma pricep

Link spre comentariu

Ăla cu ”de 3 ori PP”(personal preference) e varianta cu tub de care vorbeam mai sus.

Uitați-vă prin meniul de utilizator poate găsiți ceva.

Cu alimentator separat,adică dacă are ”cutia” de genul celei din poza de mai jos  lângă el:

Alimentator pentru camere si DVR PNI ACCTVALIM, 230V - 12V, 5A, negru

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări