Vizitator dandinca Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Buna ziua am un tv gut schneid din acela cu tub de culoare argintie cu butonul de on/off pe mijloc si butoanele de volum si program in stg si dreapta acestui buton. Problema mea e urmatoarea: mama mea in varsta de 80 ani a reusit sa blocheze/paroleze tv ( apare cuvantul klucz in poloneza urmat de 3 linii intrerupte). Cum reusesc sa resetez si sa intre in regim normal de lucru. Multumesc Link spre comentariu
adydep Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Apăsați de 3 ori consecutiv tasta PP de pe telecomandă.Apoi intrați în menu, și modificați "child look" în off. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Ia citeste matale aici , daca vrei ajutor. http://www.elforum.info/topic/602-cititi-regulamentul/ Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Acest tv gut schneid trebuie sa aiba si el un model anume......sau vreun chassis.....Cum vreti sa fiti ajutat fara sa ne dati cele necesare..... ? Apăsați de 3 ori consecutiv tasta PP de pe telecomandă.Apoi intrați în menu, și modificați "child look" în off. Nu stiu cum va putut ajuta domnul,Andrei fara aceste lucruri,Dar poate domnul,Andei sa invatat sa ghiceasca.... Link spre comentariu
Vizitator dandinca Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Multumesc pt raspunsuri am ajuns in sfarsit la mama, tv este model 21 M510. Sincer nu inteleg cum a reusit sa puna cod. Voi incerca , cand ajung din nou, varianta dvstra si promit sa revin cu raspuns. Va multumesc, Link spre comentariu
Vizitator dandinca Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Buna dimineata! Asa cum am promis am revenit cu raspunsul. Da dl Andrei este chiar tata Omida a mers de minune! Am deblocat tv si cu ajutorul butoanelor de pe tv am imtrat im menu am setat lb romana si am deblocat si zavorul tv. Presupunerea mea este urmatoarea, ca mama a apasat la intamplare butoanele dispuse pe partea frontala a tv si a reusit sa bloceheze tv prin activarea fara voie a functiei zavor tv. Multumesc inca odata pt raspunsuri au fost de mare ajutor. Link spre comentariu
gabone87 Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 (editat) Buna ziua, eu am un Gut Schneid LED FHD model 22SAL300 si imi apare Key Lock pe ecran. Cum fac sa il deblochez? Telecomanda este cea din imagine. Multumesc Editat Februarie 13, 2022 de gabone87 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Manualul l-aţi citit, sau l-aţi aruncat împreună cu ambalajul ? Acolo scria despre setări... Link spre comentariu
gabone87 Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Acum 4 minute, validae a spus: Manualul l-aţi citit, sau l-aţi aruncat împreună cu ambalajul ? Acolo scria despre setări... Din pacate nu am manualul. Televizorul l-am primit de la cineva Link spre comentariu
validae Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Din păcate nu am găsit manualul pe net, dar sigur unul din colegii depanatori ştie ce şi cum.Aveţi răbdare... Între timp, poate întrebaţi pe cine vi l-a dat, poate i-a rămas broşurica cu manualul prin vreo cutie...oricum nu îi mai trebuie. Link spre comentariu
gabone87 Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Acum 3 minute, validae a spus: Din păcate nu am găsit manualul pe net, dar sigur unul din colegii depanatori ştie ce şi cum.Aveţi răbdare... Între timp, poate întrebaţi pe cine vi l-a dat, poate i-a rămas broşurica cu manualul prin vreo cutie...oricum nu îi mai trebuie. Multumesc de ajutor. Astept Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 (editat) E cu alimentator de 12V separat? Dacă da,probabil e cu main cv181l-a. Editat Februarie 13, 2022 de adydep Link spre comentariu
gabone87 Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Acum 2 ore, adydep a spus: E cu alimentator de 12V separat? Da. Cineva spunea sa apas de 3 ori tasta PP (la alt model) dar nu stiu ce tasta este aceasta. Sa fie tasta Picture in Picture? este cu alimentator separat. Nu stiu ce inseamna ce ati spus, nu ma pricep Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Ăla cu ”de 3 ori PP”(personal preference) e varianta cu tub de care vorbeam mai sus. Uitați-vă prin meniul de utilizator poate găsiți ceva. Cu alimentator separat,adică dacă are ”cutia” de genul celei din poza de mai jos lângă el: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum