Ciprian Alexandrescu Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 Cum scot o pata cu clorura ferica..am incercat cu orice :smt009 Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 nu prea ai cu ce din cate stiu :goodman: Dar gandeste pozitiv, patarea e doar un pretext pentru a cumpara alt lucru :yawinkle: , deci da-i bataie si mergi la magazim :smt005 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 31, 2007 Partajează Postat Martie 31, 2007 Daca ai patat haine iese cu foarfeca :smt003 Alte materiale mai pot fi "recuperate".... Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Martie 31, 2007 Autor Partajează Postat Martie 31, 2007 Off :axe: .Ma rog inca nam incercat cu diluant de vopsea,acid sulfuric..din astea..trebuie sa fie ceva care sa reactioneze cu clorura feric si sa dea altceva mai "alb" :smt003 Link spre comentariu
aghora17 Postat Martie 31, 2007 Partajează Postat Martie 31, 2007 la bungad pe site era o solutie pentru asa ceva. http://www.bungard.com/home.htm nu stiu exact unde, dar cauti si tu, in sona de consumabile. Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 eu am incercat cu chesti de uz general de prin casa.....chesti de curatat...nici una nu a avut nici un efect.....noroc ca am patat niste haine de scandal...gen de stat prin casa....iti recomand acelasi lucru data viitoare cand mai lucrezi cu clorura ferica.....P.S. ultima oara cand miam facut amplificatorul de casti si decorodam un cablaj mia sarit o picatura pe perete.....am frecat in locul ala pana sa dus vinaromul de pe pereti....ca altfel nu se lua....noroc ca e intrun loc mai nevazut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum