Emil 1986 Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Sa ii dea cineva o schema! Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 E pe prima pagina dar e cam complicata...are multe piese. Una mai simpla poate are cineva... Link spre comentariu
Kaitou Postat Mai 18, 2016 Autor Partajează Postat Mai 18, 2016 Am alimentat separat cu lm sa vad daca mai am zgomot de fond. Dar am gasit problema. Era un condensator defect pe corector de ton.dar acum canalul care am pus 2n3055 se incalzesc rezistentele de wattaj(dupa 2sec se inroseste una din ele). Si am intre bazele prefinalelor 12.07V.Am verificat BD-urile, bc-urile si am schimbat si condensatoarele electrolitice dar nu am gasit ce este defect. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 O posibila solutie: alt depanator mai cu experienta! Link spre comentariu
nationalistu Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Cel mai bine este sa apelezi la un electronist cu experienta in amplificatoare audio,de ce am specificat asta ?,multi electronisti cu experienta in diverse automatizari sau altele,evita sa depaneze asemenea amplificatoare vintage.Asa risti sa arzi o roaba de componente active si pasive tot bajbaind dupa acel defect.Nu mai intreb de starea cablajelor si de felul cum arata partea cu lipituri...dupa atitea maltratari,pertinaxul e sensibil la lipituri dese si se exfoliaza repede. Link spre comentariu
Kaitou Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 Cel mai bine este sa apelezi la un electronist cu experienta in amplificatoare audio,de ce am specificat asta ?,multi electronisti cu experienta in diverse automatizari sau altele,evita sa depaneze asemenea amplificatoare vintage.Asa risti sa arzi o roaba de componente active si pasive tot bajbaind dupa acel defect.Nu mai intreb de starea cablajelor si de felul cum arata partea cu lipituri...dupa atitea maltratari,pertinaxul e sensibil la lipituri dese si se exfoliaza repede. Tocmai am ars un difuzor. nush dc imi da 31V la difuzoare. o sa scot toate trz si pun altele noi. Link spre comentariu
nationalistu Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Tocmai am ars un difuzor. nush dc imi da 31V la difuzoare. o sa scot toate trz si pun altele noi. Eu ti-am dat un sfat...e gratis.Faci cum doresti. Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 =)) . S-a ars vreun tranzistor , și amplificatorul și-a pierdut offsetul de ''0 V'' . Cere ajutorul unui electronist , dacă ai vreunul in apropierea ta până nu il faci praf . Te intelegem că doresti tu să il repari , dar pentru asta iti trebuiesc unele cunoștinte teoretice privind functionarea amplificatoarelor , din păcate pentru tine ... Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Pune alt difuzor..poate difu ala a fost stricat. Link spre comentariu
nationalistu Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Pune alt difuzor..poate difu ala a fost stricat. Probabil era uscat difuzorul...avea THD-ul marit. Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Tocmai am ars un difuzor. nush dc imi da 31V la difuzoare. o sa scot toate trz si pun altele noi. Conectati un condensator de 1000uF/50V in serie cu difuzorul ca masura de protectie sau cu doi realizati unul nepolarizat. Verificati si rezistorii, potentiometrele semireglabile ar fi indicat sa fie inlocuite. Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 (editat) Gata... l-ai omorat! Ceva mai simplu nu se poate? Editat Mai 19, 2016 de mac01 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 am eu de schimb o gramada de finali sa tot arzi intro veselie. Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Câte o pereche de finali pe oră =))) Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Oferta cu donarea celor 4 SDT-uri este inca valabila, conditia este ridicarea personala de la mine, nu am timp de posta sau curier. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum