Liviu M Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Probabil variabila data ca parametru e prea mare, incearca s-o apelezi de mai multe ori, cu parametri mai mici. Adica in loc de __delay_ms(1000); apeleaz-o de 4 ori cu __delay_ms(250); Link spre comentariu
Mondan Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Nu a fost o intrebare retorica: Pe ce te bazezi cand dai astfel de sfaturi? La momentul cand eu am scris voi nu ati rezolvat problema. Rezolvati problema va rog si eu n-o sa mai am ce scrie. Link spre comentariu
Vizitator alex20 Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 (editat) Probabil variabila data ca parametru e prea mare, incearca s-o apelezi de mai multe ori, cu parametri mai mici. Adica in loc de __delay_ms(1000); apeleaz-o de 4 ori cu __delay_ms(250); Am incercat, eroarea primita este : "undefined reference to `__delay_ms`. Trebuie inclusa vreo librarie speciala? Am gasit functia potrivita pentru delay. Pentru XC16, functia se numeste __delay32(). Voi reveni pentru problemele legate de UART. Va multumesc Editat Mai 16, 2016 de alex20 Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 In xc8 (xc16 n-am testat pana acum) nu e nevoie decat de #include <xc.h>#ifndef _XTAL_FREQ #define _XTAL_FREQ 20000000 //20 MHz oscillator#endif Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum