Mondan Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Nu stiu daca merge nu stiu daca s-o vinde. Dar, ma gandesc la un montaj care sa functioneze astfel: - un generator de ton - ceva elemete pasive Rezultatul se va vedea pe un osciloscop instalat pe PC sau pe Telefon. O chestie didactica. O chestie simpla de altfel. Vad ca multi lucreaza cu transformata Lapalace fara sa fie preocupati ce e aia. Ma gandesc daca vei avea un mic montaj ieftin pe care experimetzi cate chestii......... Dar poate ca nu mai este nimeni interesat, astazi oricum informatia ne invadeaza. Link spre comentariu
one Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Ideal ar fi sa gasesti deja clienti pe la o scoala sau club de copii si de dezvolti aplicatia in functie de necesitati. Problema va fi ca toti vor ceva super-ieftin care sa fie foarte bun si aici este sfida. Cat despre transformata Laplace, cred ca multe lucruri din jurul nostru nu mai sunt explicate sau lumea nu este curioasa. Mediul inconjurator este atat de complex incat nu mai avem timp pentru a aprofunda fenomenele care stau la baza lor. Cred ca se poate trai totusi destul de bine si fara sa stii ce e, nu cred ca cineva din TOP 100 stie, o mare parte din acestia nu stiu nici ce este curentul electric. Link spre comentariu
Mondan Postat Mai 15, 2016 Autor Partajează Postat Mai 15, 2016 La scoala este frumoasa ideea, daca cineva vrea sa se implie sa imi spuna. Nu cred totusi ca se va vrea. Eu am fost nevoit sa aduc copiilor un ampermetru pe banii mei , 10RON, Si poate ca nu m-ar incalzi cu nimic niste chestii doar cumparate si incuiate in depozit ca sa nu le folosesca nimeni. Evident poti trai si fara sa stii ce este, dar cum esa fi la faculta sa inveti mii de formule dar sa nu intelegi ce sunt si la ce folosesc. Incerc sa ma dresez celor care au de invata lucrurile aste la scola si ar vrea sa intelega ce sunt si la ce folosec. Evident ca importanta e nota si cu ea te angajezi. Si daca stai sa diseci firul in 4 vei inteleg, dar iti va lua mult timp si nu mai ai timp pentru note. Dar totusi, tii minte cat ne bucuram noi cand aveam un catel elecronic kit si trebuia sa il asamblam ? Nu stiu cum reuseam. PS: Am citit asta cu dotare cu material didactic intr-o revista "Idei de Afaceri" cu multi ani in urma. Era pe vremea cand credeam in toate prostiile si parca am gasit asta la BIblioteca Nationala. Link spre comentariu
knauf74 Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Altfel spus,cauti o modalitate de facut bani? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 (editat) Altfel spus,cauti o modalitate de facut bani? De unde stiti?Daca colegul doreste in primul rand sa ajute? Problema va fi ca toti vor ceva super-ieftin care sa fie foarte bun si aici este sfida. Oare exista asa ceva cu adevarat? Editat Mai 15, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
knauf74 Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 De unde stiti?Daca colegul doreste in primul rand sa ajute? Da-mi voie sa am indoieli. http://www.elforum.info/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=183833&sid=2395ff7fdbe52edd060009d902eea1a2&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title Link spre comentariu
icar Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Knauft, chiar daca e asa, care-i problema? Conteaza rezultatul, adica brosura/kit-ul in mina unui incepator!Din pacate, cei interesati de mesterit in electronica sunt tot mai putini! Au disparut Tehnium, Radio, au disparut colectiile Radio si Televiziune, Cristal, Electronica Aplicata. Kit-uri de monaj se mai gasesc la Conexelectonic. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Au disparut Tehnium, Radio, au disparut colectiile Radio si Televiziune, Cristal, Electronica Aplicata. Sincer sa fiu imi pare rau ca nu se mai tiparesc aceste reviste dar totusi nu pot spune ca imi lipsesc prea mult deoarece acum exista internetul si cu asta cred ca am spus tot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum