Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare modem ZTE MF667 Cosmote

Untold

Postări Recomandate

Va salut.

Dupa ce am luat teapa cu un abonament de internet de la Cosmote, am ramas cu modemul pe cap care nu merge decat cu sim de Cosmote.

Am tot frunzarit netul, dar n-am reusit sa-l decodez nici cu DC Unlocker. Imi cere username si password sau un cod din 16 digiti pentru care n-am gasit un calculator.

Ce pot oferi celor ce ma pot ajuta cu decodarea, sunt urmatoarele date: (In dc unlocker n-am optiunea sa introduc nck si spck,)

IMEI : 359905018005162
NCK/NP Code : 561926485726
SPCK/SP Code : 722426295225

Va mai spun ca din 5 incercari, mai am 4, am bagat un cod gresit.

Multumesc anticipat.

Editat de Untold
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Untold

9

• pop_ady44

4

• icar

1

• blue36

1

Top autori în acest subiect

Aici a-i codul de deblocare ,conform imei oferit 

There you go! Your NCK/NP code is 561926485726 and SPCK/SP code is 722426295225

https://tools.texby.com/unlock-codes/zte/

http://www.wintechmobiles.com/tools/zte-unlock-code-calculator/

IMEI : 35990501800516
NCK/NP Code : 028958000066
SPCK/SP Code : 633956105055

dar problema este ca din 2 saituri nu se potrivesc 

descarca de aici  si incearca prima data cu programul

https://www.dc-unlocker.com/download/soft.php?file=QDQmncjm

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

@pop_ady44: Nu-mi folosesc cele doua coduri, codul de deblocare trebuie sa fie doar unul singur si sa aiba 16 cifre, am specificat in primul post. Am instalat deja DC Unlocker si nu mai risc sa bag aiurea coduri, mai am 4 incercari, apoi modemul devine inutilizabil.

Poate se gaseste vreun flash, sa-l rescriu...

Multumesc, oricum.

Editat de Untold
Link spre comentariu

Chiar n-are nimeni nicio solutie? Am un abonament  de Orange cu  cu 2Gb internet pe ea, as vrea sa o folosesc cu modemul....

Multumesc pentru ajutor!

Link spre comentariu

Am incercat si asa, tipul din tutorial a cumparat credite cu care a decodat modemul. Probabil ca se ocupa cu asa ceva, cumpara credit si decodeaza modemuri din care isi scoate banii investiti. Videoclipul este doar o reclama la afacerea lui.

Eu cand dau Unlock, imi apar doua rubrici, una cu username si alta cu password iar la credit scrie 0. Daca te uiti atent, asta din videoclip are ceva credite ramase dupa decodare....

Alta idee?

Un nr de tel in privat, te rog, multumesc.

Editat de Untold
Link spre comentariu

Colegu', daca ai avea pe cineva care trece prin Turnu Severin, iti trimit eu unul, gratis. Decodat, poate fi folosit in orice retea. Nu ma incurc sa-l pun la posta ca nu am timp. Serios!

Link spre comentariu

@blue36: multumesc mult de tot, din pacate nu am pe nimeni care sa circule pe acolo....

De o prastie nu poti face rost?  :rade:

Editat de Untold
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Clonarea cartelelor GSM, indepartarea codurilor de retea, schimbarea seriei IMEI la un telefon GSM (si nu numai) sunt cateva exemple ce contravin legilor in domeniul comunicatiilor.Oare mu mai e valabil regulamentul?

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Cum nu exista lege care sa poata interzice deblocarea unui aparat iesit din contract, situatie in care se afla modemul meu iar smecherii de la Telekom nu-mi decodau modemul decat pentru o taxa de 10 Euro, mi l-am decodat singur si gratis.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Untold -Cat de curand vin la schi la Vatra Dornei daca nu esti departe si poti fugi pana acolo te pot ajuta cu el , doar sa ai un laptop bun la indemana !

Editat de ort3ov
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări