Mircea Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Daca e AM1008, asta accepta maximum 5.5V intrare. Sigur e prajit daca i-ai dat 9V. Probabil si ce e dupa... Link spre comentariu
Vizitator gelun Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Asa am intuit eu,"HXN-AA" a fi similar cu AM1008, va rog daca poate cineva sa ma corecteze (vezi imaginea (4)), deoarece voi incerca sa-l procur.Multumesc Link spre comentariu
nostrom Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 E vorba de acest circui. HXN-AA.pdf 1 Link spre comentariu
digix Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Cam cat de sanatos o fi sa emiti in 2.4GHz, in regim prelungit, din camera unui bebelus ? Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Cam cat de sanatos o fi sa emiti in 2.4GHz, in regim prelungit, din camera unui bebelus ? Ce mai conteaza? Sintem smecheri? sintem. Eu am folosit camera pe cablu - ca sa nu apara intrebari Link spre comentariu
Vizitator gelun Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 E vorba de acest circui. E vorba de acest circui. Link spre comentariu
Vizitator gelun Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 E vorba de acest circui.Multumesc frumos pentru pdf-ul atasat. Voi cauta sa il inlocuiesc, deoarece la pinul 6 de iesire nu scoate tensiune (0V).Curios ca sursa originala de alimentare a fost dimensionata la limita (6Vcc)Ce mai conteaza? Sintem smecheri? sintem.Eu am folosit camera pe cablu - ca sa nu apara intrebari Nu cred ca este doar un moft sau o imprudenta prea mare folosirea unei camere de supraveghere copil tip wireless, chiar este foarte utila. Avand in vedere ca este fixata la aprox. 2m de copilul care poate fi si mai marisor incat sa cada din pat sau altceva, iar mama lui trebuie sa se deplaseze atunci avand treaba in alte camere, e f. comod ca receptorul sa fie portabil, nu prin fir. Si, statistic vorbind, cati din noi intrerupem alimentarea routerului pe timp de zi sau noapte, cand nu folosim wifi acasa? Parerea mea. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Ruterul poate fi configurat ca sa se inchida intre anumite ore. Pe de alta parte, degeaba tu il inchizi daca vecinii nu-l inchid. Eu am semnal la mine in apartament de la vreo 14 acces-point-uri (rutere). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum