Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare componenta smd

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea

5

• UDAR

2

• sesebe

2

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator gelun

Asa am intuit eu,"HXN-AA" a fi similar cu AM1008, va rog daca poate cineva sa ma corecteze (vezi imaginea (4)), deoarece voi incerca sa-l procur.Multumesc

post-257849-0-98951300-1463336957_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cam cat de sanatos o fi sa emiti in 2.4GHz, in regim prelungit, din camera unui bebelus ?  

Ce mai conteaza? Sintem smecheri? sintem.

Eu am folosit camera pe cablu - ca sa nu apara intrebari

Link spre comentariu
Vizitator gelun

E vorba de acest circui.

Multumesc frumos pentru pdf-ul atasat. Voi cauta sa il inlocuiesc, deoarece la pinul 6 de iesire nu scoate tensiune (0V).Curios ca sursa originala de alimentare a fost dimensionata la limita (6Vcc)

Ce mai conteaza? Sintem smecheri? sintem.Eu am folosit camera pe cablu - ca sa nu apara intrebari

Nu cred ca este doar un moft sau o imprudenta prea mare folosirea unei camere de supraveghere copil tip wireless, chiar este foarte utila. Avand in vedere ca este fixata la aprox. 2m de copilul care poate fi si mai marisor incat sa cada din pat sau altceva, iar mama lui trebuie sa se deplaseze atunci avand treaba in alte camere, e f. comod ca receptorul sa fie portabil, nu prin fir. Si, statistic vorbind, cati din noi intrerupem alimentarea routerului pe timp de zi sau noapte, cand nu folosim wifi acasa? Parerea mea.
Link spre comentariu

Ruterul poate fi configurat ca sa se inchida intre anumite ore.

Pe de alta parte, degeaba tu il inchizi daca vecinii nu-l inchid. Eu am semnal la mine in apartament de la vreo 14 acces-point-uri (rutere).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări