buruska59 Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Buna, Am intrat in posesia unui catometru BM 215A. La prima vedere aparatul functioneaza, am pus la masurat un tub nou nouti am setat cartela pt tubul respectiv dar instrumentul nu arata nimic.Daca cineva cunoaste acest aparat sa ma ajute.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Elison Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Daca va ajuta, aici http://elektrotanya.com/tesla_bm215a.pdf/download.html gasiti un manual de service care are si schema electrica. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 (editat) Buna ziua. Nu-l vindeti ? Editat Iunie 3, 2016 de monday Link spre comentariu
buruska59 Postat Februarie 11, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2018 (editat) Buna, Am un tube tester IL 14 perfect functional, cu 200 cartele, de vanzare. Aparatul nu are capac si cablul de alimentare nu este original. Poze si pret la Vanzari Editat Februarie 11, 2018 de buruska59 Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 Buna, Am un tube tester IL 14 perfect functional, cu 200 cartele, de vanzare. Aparatul nu are capac si cablul de alimentare nu este original. Poze si pret la Vanzari sunt interesat Link spre comentariu
buruska59 Postat Februarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2018 Buna, Scuze pt intarziere, dar am fost in strainatate. Trimit prin courier sau veniti dupa aparat. Cu stima! Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Buna, Scuze pt intarziere, dar am fost in strainatate. Trimit prin courier sau veniti dupa aparat. Cu stima! Puterti pune cateva poze si pretul(EVENTUAL PM) ? la vanzari nu l-am gasit. Link spre comentariu
buruska59 Postat Februarie 18, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2018 Am pus poza si pretul pe Vanzari. Aparatul functioneza perfect, are o carte cu instructiunile de folosire in limba romana si cc 200 cartele pentru tuburi. Tuburile si interiorul sunt in stare extraordinara atit estetic cit si functional. Nu are capac si cablul de alimentare nu este original. Pretul in jur de 150 euro. Eventual mai am si un BK607 la care era defect instrumentul, dar am schimbat si acum functioneaza perfect cu 500 lei. Pun pozele la vanzari. Link spre comentariu
GIL41 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Buna seara Din corespondenta nu reiese clar ce mai aveti de vanzare din catometre. Ma intereseaza un catometru. Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 detin un catometru ca cel din titlu, cum pot stabiliza degradarea scalei microampermetrului? vopseaua este crapata si pe alocuri exfoliata. as aplica un strat de lac la spray dar imi e frica sa nu se exfolieze de tot...ce ma sfatuiti.. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Trebuie fotografiată scala, apoi curăţată complet vopseaua de pe instrument şi fabricat un sticker imprimat cu scala originală. Fotografia scalei poate servi la refacerea ei, prin editare şi imprimare la scara 1:1 pe un strat autoadeziv alb. Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 (editat) suna bine,dar e prea laborios...vad cind demontez... tubul redresor 6z31 are inlocuitor direct? sau merg pe inlocuirea cu 1n4007 are cineva instructiunile de functionare in limba engleza? m-am saturat de ceha si germana, pina la urma am ajuns sa il folosesc intuitiv...dar e complicat pentru tuburile dubla trioda etc... Editat Noiembrie 20, 2022 de misu ploiesteanu Link spre comentariu
darius_bv Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Metoda expusa de @validaeeste sigura si usor de pus in practica. Am modificat scale prin fotografiere, prelucrare in "Paint" si imprimare la scara pe autocolant alb cumparat de la un centru Xerox. A iesit perfect, nu aveti de ce va teme. Se lipeste direct peste cadranul vechi. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Acum 1 oră, misu ploiesteanu a spus: tubul redresor 6z31 are inlocuitor direct? sau merg pe inlocuirea cu 1n4007 Electron tube 6Z31 Tesla is a duodiode with undirectly heated oxide cathode. Identical to 6H31 = 6X4 = EZ90 = WTT100 = 6063. Eu nu as pune 1n4007.... Catometrul meu american avea o dioda "dubioasă", ceva semiconductor vechi /primitiv, nu am reusit sa-mi dau seama din ce material este.... Am pus si eu 1n4007 si s-a dat totul peste cap.... L-am pus inapoi pe original.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum