Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIRUS Messenger...

vasy_gsm

Postări Recomandate

La careva astazi ia ars de gluma,si mi-a trimis un Link ca se poate trimite sms free de pe respectivul link.din curiozitate ca si oricare am dat click pe el,in acel moment virusul sa trimis la toti userii care i-am avut in lista si la cateva secunde mi-a lucrat la pasword,probabil si la altii asta e sigur,acuma cand accesez adresa mea spune wrong pasword,si de facut nu pot sa-mi reconstitui aceeasi adresa din nou, ca am uitat exact datele de inregistrare.Cum pot sa-mi recapat parola ca nemernicii mi-a zis unul din userii pe care i-am avut in lista,zice ca pana la urma a gasit vinovatul,este ceva Roman , a si vorbit cu el,si ia cerut o cartela de 5 Euro si-l rezolva. Sunt ceva modalitati sa-mi recapat parola fara sa apelez la nenorocitul asta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasy_gsm

4

• anton_yo

3

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

..sa fac "in asha fel" incat sa dea eroare la accesarea acelui site de catre alte pers :yawinkle: kiar si la accesarea idiotului care l-a creat in scopuri "caritabile"

I-mi pare tare rau ca l-am sters... ca l-as fi pus aici...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări