Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina JVC mx-91R - nu se aude bassul

catalin004

Postări Recomandate

Salutare....initial am gasit defect ambii finali audio la acest sistem....i-am schimbat cu unii noi, originali, insa bassul nu se aude , ma refer la swbwoffer, amplificatoul functioneaza, la fel si IC526, pe pin 5 fiind intrarea SW. Insa nu am semnal audio pe aceasta intrare....rog ajutor

stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

• catalin004

2

• Florinel TV

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Mai simplu se poate asculta semnalul audio cu o cască telefonică(din aparatele EM-72)serie cu un condensator de 100nF,și văzut unde se pierde semnalul.Înseamnă că,dacă nu se aude basul :scarpin ...combina e dezbășită :rade: ...sau debăsificată :scarpin

Link spre comentariu

Mai simplu se poate asculta semnalul audio cu o cască telefonică(din aparatele EM-72)serie cu un condensator de 100nF,și văzut unde se pierde semnalul.

Si ce cu o combina , statie audio etc nu se poate asculta semnalu unde se pierde  :d

casca tiue in ureche si poti ramine surd vreo saptamina  :rade:  sau doua depinde de situatii  :91

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări