Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif cu TDA7240

Vizitator maryogdin78

Postări Recomandate

Vizitator maryogdin78

Problema a fost rezolvata. Cauza era cablul cu mufa jack cu defect si difuzorul supra dimensionat. Prin inlocuirea cablului si a difuzorului a disparut acel sunet gen aqua sound. Sper sa am timp sa pun un nou video. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator maryogdin78

Spuneti-mi va rog cu ce as putea da peste cablaj pentru o protectie mai buna. Eu am dat cu oja sau vopsea diluata. Alta metoda care ar fi?

Link spre comentariu
Vizitator maryogdin78

Am nevoie de un sfat. Am la dispozitie TDA2050, TDA2051, TDA2040, acum despre calitatea lor  ce sa spun...nu le cunosc, nu am mai folosit . Din cate am observat nu sunt foarte mari diferente intre ele nu? Sfatul vostru care ar fi? Care ar merita sa fie folosit ? Acum ce sa spun personal la ce am nevoie ampliful cu TDA7240 e super bun se aude frumos e ok  si acum asteapta un eqalizor cu LA3600 la care trebuie sa mai montez piesele si poate  pe viitor si vu-metru cu LM3915. Eu banui ca e mai bun TDA2051 parerea voastra va rog...

Dar despre TDA2005 sau 2009 ce pareri aveti? Ce sfaturi va rog?

Editat de maryogdin78
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator maryogdin78

Scuze asa stiam si eu ca 0.47 este 470nF ca am si spus in postul  meu ca inteleg valoarea ca fiind nF doar ca in schema e pus un condensator polarizat. Va rog sa urmariti si dumneavoastra schema din link-ul dat in postul anterior sa ma pot lamuri si eu.  

Link spre comentariu
Vizitator maryogdin78

Multumesc. Acum sunt lamurit si sper sa nu va suparati ca poate uneori va adresez o intrebare banala dar eu sunt mai novice si...

Link spre comentariu
Vizitator maryogdin78

Referitor la trimmeri mici cu 2 conectori in genul: 

http://www.upteks.com/it/product/MURATA-Condensatori-Trimmer-ceramica/TZ03P600F169B00.html

- partea fixa e cea cu latura?

- conform desenului "simbol" varful sagetii e partea mobila?

Referitor la trimmeri cu 3 conectori in genul:

http://www.a1parts.com/capacitors/variable_capacitor.htm

-pinul comun e baza sagetii sau varful conform desenului tehnic?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări