rotten Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 Flexibile - sa aiba un suport de folie de plastic , cum sant panglicile.O metoda pe care o sa o incerc : argintarea unei folii de plastic. Trebuie sa vad cat de bine adera argintul depus , si daca adera cositorul .Daca nu , as putea sa depun electrolitic niste cupru peste argintul deja depus , apoi sa separ argintul si sa lipesc folia de cupru definitiv ?Exista asa ceva gata facut ? O alta intrebare : exista in Romania o firma ce sa faca tastaturi pe folie ? / sau unde as putea gasi niste tastaturi pe folie cu 16 contacte ? nu imi trebuie multiplexor sau alte componente , doar liniile si coloanele tastaturii Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 Ar trebui Vasile sa faca banneru firmei cat juma de pagina ca sa-l vada lumea :smt005 uite aici gasesti: http://www.capodimonte.ro cauti "tastatura" :yawinkle: Link spre comentariu
rotten Postat Martie 30, 2007 Autor Partajează Postat Martie 30, 2007 multam pentru tastaturi , nu mi-a trecut prin cap sa ma uit si acolo :yawinkle: Link spre comentariu
one Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Ai avea cam 2 solutii pentru cablaje flexibile:1. cumperi placa flexibila pt. cablaj, eu am gasit asa ceva, dar este din fibra de sticla si nu se poate indoi foarte mult. Principala problema o reprezinta folia de cupru care nu a are o elasticitate asa mare. Se poate compara ca elasticitate si flexibilitate cu o folie din aceea folosita la plasticarea documentelor.2. faci depunere in vid pe ce material doresti. Astfel, poti controla si grosimea depunerii. Proprietatile electrice ar putea avea insa de suferit. Depunerea de metale in vid nu este chiar atat de complicata pe cat pare, dar numai pentru cateva cablaje nu prea merita sa faci instalatia. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Mai 3, 2007 Partajează Postat Mai 3, 2007 Am nevoie de un cablaj flexibil care se conecteaza la un afisor LCD si are 40 de trasee.LCD-ul este de tipul cu guma de contact, adica nu are pini care se lipesc.Se poate realiza asa ceva? Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 3, 2007 Partajează Postat Mai 3, 2007 pe vremea lu' ceasca lipeam pe o bucata de scoci lite, si apoi lipeam "guma" de scoci...litele fie le lipeam pe placa, fie le torsadam cu sarma de conexiuni, si le fixam mecanic cu a 2-a bada de scoci...nu tineau multa vreme, dar mergea... Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Mai 4, 2007 Partajează Postat Mai 4, 2007 Pe placa de cablaj nu sunt probleme, se pot lipi conexiunile, conectarea cablului panglica la LCD este problematica, original era o folie flexibila careera lipita si trebuie inlocuita.Cum am mai spus cablul flexibil este plat si are 40 pini cu distanta de 2,5mm intre ei si am nevoie de un inlocuitor.Problema este conectarea LCD-ului care nu are pini.Am incercat cu panglica de floppy-disk dar nu am reusit un contact prea bun, astept si alte sugestii. Link spre comentariu
one Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 Cum am mai spus cablul flexibil este plat si are 40 pini cu distanta de 2,5mm intre ei si am nevoie de un inlocuitor.Problema este conectarea LCD-ului care nu are pini.Am incercat cu panglica de floppy-disk dar nu am reusit un contact prea bun, astept si alte sugestii.Benzi cu trasee la distanta asta am avut si eu nevoie pentru a reface benzi la imprimante. Am gasit in targ astfel de benzi, cu un numar mare de trasee paralele, pe care le-am taiat apoi la latimea necesara.Nu cred ca merita sa faci benzi. Cauti de cumparat prin targuri, la preturi derizorii. Sau faci un cablaj adaptor, faci pe cablaj cele 40 trasee pentru contact cu elastomerul, apoi aceste trasee le faci divergente sau cu lungimi alternative, pentru a face gauri la distante convenabile. In aceste gauri lipesti fire de la cablul IDE. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum