Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV ORION 1450MK5

Postări Recomandate

:rade: ... aici ati fost tare!!!...pai abia acum v-ati amintit ? parca ati zis ca ati inlocuit si FUS-ul ?...are dreptate colegul Surubarila, "sa ne fie cu iertare "

ne-ati bagat in ceata, am intrebat mereu daca este semnal audio in pin 9 TA8822,...cand e, cand nu e ...cine sa mai inteleaga !!!

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Va rog sa fie cu iertare! In cazul asta ce pot face. Astazi am facut conexiunea vazand ca de pe la procesor ar fii ceva atunci mi-a revenit memoria ca am umblat pe la ea.

Link spre comentariu

A cui memorie , a ta sau a TV-ului ? E o gluma desigur....Incearca una goala FF , nu stiu daca acest sasiu "vrea" asa.

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Dupa 15zile de dezbateri si 9 pagini de postari a aruncat bomba :nerv

... 15 zile ??? de un an si....!!!

poate ne spuneti cu ce facut tv-ul, asta daca aveti programator !

Link spre comentariu

... 15 zile ??? de un an si....!!!

poate ne spuneti cu ce facut tv-ul, asta daca aveti programator !

hai ca asta e tare de tot, deschiderea topicului..13 mai 2016............

Link spre comentariu

Cred ca nu detecteaza prezenta semnalului tv si procesorul blocheaza sunetul, asta ar fi explicatia logica.

Spune ca nici nu "sta" pe post la cautare auto/manual dar nici daca receptioneaza ceva program TV si sare peste el , trebuie sa-i scoatem vorbele cu clestele.

Link spre comentariu

Memoria este 24c01A. Momentan nu am programatorul.

...pe procesor ce scrie ?..., sau l-ati dat jos si pe asta !!! :rade: :rade: :rade: . Sa nu va suparati, dar azi ati fost tare :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări