Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV ORION 1450MK5

Postări Recomandate

Ba da! Cum sa nu mearga ,chiar am crezut ca are meniu service.

Nu are tinere meniu service acest tv-u,are doar semi reglaje care se fac doar cu surubelnita. :scarpin

O seara minunata va doresc !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Din ce spui ca nu mai face , ai umblat la bobina CAF si sigur n-ai avut surubelnita de plastic cu cap "dedicat" miezului.Da-ne detalii : unde , ce reglaj , cu ce , etc.

Link spre comentariu

Nu am umblat la nimic. Vroiam sa ii fac o regenerare dupa metoda Ing. Silisteanu si m-am lasat. L-am contactat pe Domnul Cornel1962 de pe forum in vederea regenerari tubului. Dansul mi-a spus ca nu regenereaza si mi-a dat un tub. L-am schimbat vede bine dar surpriza nu mai avea sunet. Pe audio out are sunet cand e pe tv numai ca nu ajunge semnal audio catre amplificator, pe av merge sunetul , regleaza volum, face muting numai pe tv nu are sunet. Repet anul trecut cand i-am facut proba a mers sunetul si a memorat.

Editat de onoselaurentiu
Link spre comentariu

Nu am umblat la nimic. Vroiam sa ii fac o regenerare dupa metoda Ing. Silisteanu si m-am lasat. L-am contactat pe Domnul Cornel1962 de pe forum in vederea regenerari tubului. Dansul mi-a spus ca nu regenereaza si mi-a dat un tub. L-am schimbat vede bine dar surpriza nu mai avea sunet. Pe audio out are sunet cand e pe tv numai ca nu ajunge semnal audio catre amplificator, pe av merge sunetul , regleaza volum, face muting numai pe tv nu are sunet. Repet anul trecut cand i-am facut proba a mers sunetul si a memorat.

Memorati programele cu acordul fin.

Link spre comentariu

Aveti atasat schema?

In regula , hai sa ne-apucam de treaba ! Ce tensiuni ai in pinii 4 si 10 ai IC701 ? La comutarea TV/AV se modifica ceva in pin 10 ? Scuze , 701 e audio switching.

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări