dan cod Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Șurubelniță nu merge. Link spre comentariu
laur82 Postat Mai 24, 2017 Autor Partajează Postat Mai 24, 2017 Ba da! Cum sa nu mearga ,chiar am crezut ca are meniu service. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 (editat) Ba da! Cum sa nu mearga ,chiar am crezut ca are meniu service. Nu are tinere meniu service acest tv-u,are doar semi reglaje care se fac doar cu surubelnita. O seara minunata va doresc ! Editat Mai 24, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
laur82 Postat Mai 27, 2017 Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 Un sfat va rog! Nu mai am sunet si nici nu vrea sa mai memoreze nici un post. Nici pe cautare automata nu se mai opreste. Inainte a mers. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Poate ai bagat surubelnita unde nu trebuia, cu riscurile de rigoare. Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Din ce spui ca nu mai face , ai umblat la bobina CAF si sigur n-ai avut surubelnita de plastic cu cap "dedicat" miezului.Da-ne detalii : unde , ce reglaj , cu ce , etc. Link spre comentariu
laur82 Postat Mai 28, 2017 Autor Partajează Postat Mai 28, 2017 (editat) Nu am umblat la nimic. Vroiam sa ii fac o regenerare dupa metoda Ing. Silisteanu si m-am lasat. L-am contactat pe Domnul Cornel1962 de pe forum in vederea regenerari tubului. Dansul mi-a spus ca nu regenereaza si mi-a dat un tub. L-am schimbat vede bine dar surpriza nu mai avea sunet. Pe audio out are sunet cand e pe tv numai ca nu ajunge semnal audio catre amplificator, pe av merge sunetul , regleaza volum, face muting numai pe tv nu are sunet. Repet anul trecut cand i-am facut proba a mers sunetul si a memorat. Editat Mai 28, 2017 de onoselaurentiu Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Vad ca schema pe care ai postat-o anul trecut nu mai e , mai pune-o o data , duminica nu prea am chef de cautari. Link spre comentariu
ionel_tv Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Nu am umblat la nimic. Vroiam sa ii fac o regenerare dupa metoda Ing. Silisteanu si m-am lasat. L-am contactat pe Domnul Cornel1962 de pe forum in vederea regenerari tubului. Dansul mi-a spus ca nu regenereaza si mi-a dat un tub. L-am schimbat vede bine dar surpriza nu mai avea sunet. Pe audio out are sunet cand e pe tv numai ca nu ajunge semnal audio catre amplificator, pe av merge sunetul , regleaza volum, face muting numai pe tv nu are sunet. Repet anul trecut cand i-am facut proba a mers sunetul si a memorat. Memorati programele cu acordul fin. Link spre comentariu
laur82 Postat Mai 28, 2017 Autor Partajează Postat Mai 28, 2017 Aveti atasat schema? orion_2050mk5.pdf Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 (editat) Vad ca schema pe care ai postat-o anul trecut nu mai e , mai pune-o o data , duminica nu prea am chef de cautari. O zi minunata sa aveti ! Orion Model 2050mk5.pdf Editat Mai 28, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 (editat) Aveti atasat schema? In regula , hai sa ne-apucam de treaba ! Ce tensiuni ai in pinii 4 si 10 ai IC701 ? La comutarea TV/AV se modifica ceva in pin 10 ? Scuze , 701 e audio switching. Editat Mai 28, 2017 de surubarila Link spre comentariu
laur82 Postat Mai 28, 2017 Autor Partajează Postat Mai 28, 2017 In pin 10 cand e pe tv am 3,75 volti cand e pe av nu mai este , dispare. In pin 4 am 3v. Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Ca sa nu mai rasfoiesc topicul : finalul audio e OK ? Cu un amplif. extern sau o casca "asculta" semnalul din pin 1 IC351. Link spre comentariu
laur82 Postat Mai 28, 2017 Autor Partajează Postat Mai 28, 2017 Merge. Am bagat semnal direct din audio out si merge. Doar ca nu merge volum si muting, merge la maxim. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum