augustin Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 (editat) Sanatate ! Stiti cumva ce cod sau cum se numeste aceasta telecomanda ? Ma interesaza sa fie cu acest aspect . nu inlocuitoare . Vreau sa o caut la Miv..rom . dar nu o gasesc ! free picture hosting Editat Mai 13, 2016 de augustin Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 (editat) O are la cate-va magazine pe net...dar scrie ca daca nu o are pe stoc pe asta,atunci o sa va trimeata o alta telecomanda echivalenta cu aceasta... Iar aceasta telecomanda se cauta asa :Telecomanda Thomas 51TCB063TX . O zi superba va doresc !!! Editat Mai 13, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
adydep Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 (editat) Telecomanda din poză a fost vândută împreună cu televizorul Thomas,asamblat la defuncta Uzină Electronica(au distrus nenorociții âstia tot,și Tehnotonul,I.P.R.S,Microelectronica.....).Nu cred să o găsiți în varianta originală(eu nu am găsit-o niciodată).Tv funcționează perfect cu Pilot 909. Editat Mai 13, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 (editat) Ce te bagi "d'omne" pe felia unui ... "expert" in telecomenzi si in componente electronice ? Editat Mai 13, 2016 de leoncris Link spre comentariu
augustin Postat Mai 16, 2016 Autor Partajează Postat Mai 16, 2016 Multumesc! o sa comand Pilot 909 . Vroiam originala deoarece e pentru o batrinica de 85 de ani . si sa invatat cu ea , cu acest aspect .. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Ok,atunci uitati o telecomanda care se aseamana cat de cat cu cea originala.... Iar aceasta telecomanda are la miv.....cautati dupa telecomanda Samsung, Nei . Vroiam originala deoarece e pentru o batrinica de 85 de ani . si sa invatat cu ea , cu acest aspect .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum