Ovidanie Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Cumpar cablajele din China si trebuie sa le curat de silk mask si solder mask. Ce solvent recomandati? Link spre comentariu
ratza Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Nu ştiu să zic cu ce să le cureţi, dar de ce nu le comanzi fără silk şi solder? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 13, 2016 Autor Partajează Postat Mai 13, 2016 Asa sunt la vanzare, le-am cumparat deja . Este vorba de patru pcb-uri pentru invertoare sinus pur. Trebuie sa repar doua invertoare produse de Aurora, partea de putere a fost usor de reparat dar partea de comanda...am 3 microcontrolere pe placa de baza si unul pe partea de interfata cu utilizatorul. Imposibil sa-l repar fara ajutorul fabricantului asa ca mai bine reconstruesc partea de comanda. Lucrez deja la interfata cu utilizatorul, Arduino Duemilanove si un afisaj cu 4* 20 caractere. Vreau sa sterg tot ce scrie pe cablaje, nu-i bine ca beneficiarul sa vada ca acele cablaje au legatura cu China, e mai intelept asa. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Mai poti incerca prin sablare fina ... si cu asta cred ca o sa imi pun multi in cap, insa o solutie chimica nu exista. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 13, 2016 Autor Partajează Postat Mai 13, 2016 Exista o solutie fabricata de ''Caparol'' parca ''Supercromofag'' se numeste. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Am mai studiat putin problema: se pare ca acetona, metil-etil-cetona si un produs numit LC8C soldermask stripper ar da rezultate. Nu cred ca mai gasesti "Supercromofag"(diclor-metan, 10% alcool metilic, 5% component necunoscut), din cauza diclormetanului. Oricum nu strica sa incerci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum