Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stergere solder mask

Ovidanie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

3

• nico_2010

2

• ratza

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Asa sunt la vanzare, le-am cumparat deja . Este vorba de patru pcb-uri  pentru invertoare sinus pur.

Trebuie sa repar doua invertoare produse de Aurora, partea de putere a fost usor de reparat dar partea de comanda...am 3 microcontrolere pe placa de baza si unul pe partea de interfata cu utilizatorul. Imposibil sa-l repar fara ajutorul fabricantului asa ca mai bine reconstruesc partea de comanda. Lucrez deja la interfata cu utilizatorul, Arduino Duemilanove si un afisaj cu 4* 20 caractere.

Vreau sa sterg tot ce scrie pe cablaje, nu-i bine ca beneficiarul sa vada ca acele cablaje au legatura cu China, e mai intelept asa.

Link spre comentariu

Am mai studiat putin problema: se pare ca acetona, metil-etil-cetona si un produs numit LC8C soldermask stripper ar da rezultate.

Nu cred ca mai gasesti "Supercromofag"(diclor-metan, 10% alcool metilic, 5% component necunoscut), din cauza diclormetanului.

Oricum nu strica sa incerci.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări