Vizitator AlexFL Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Salut! Am desfacut un ceas de mana digital WR30M ca sa ma joc putin cu el. Sub display-ul LCD am gasit un backlit foarte subtire:Poze: http://imgur.com/QwL1A8D , http://imgur.com/xLB2g68 Am masurat pinii unde vine backlit-ul si am o tensiune de 53Vcc.Culoarea emisa este una albastruie. Link spre comentariu
Vizitator AlexFL Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 edit:: electroluminascent este ) Link spre comentariu
Dxxx Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 (editat) Da, backlight electroluminiscent - curentul consumat este neglijabil, dar tensiunea de "aprindere" nu mai este neglijabila. In plus nu are nevoie de nici o forma de dispersor si folii de omogenizare pentru ca lumina emisa este foarte uniforma spatial. Exista variante cu suprafete mult mai mari, si in functie de modul de conectare al electrozilor unele pot fi chiar decupate de catre user la forme personalizate. Din pacate nu am avut experienta practica cu ele desi la un moment dat am fost foarte aproape de a incerca. <backlight = substantiv; backlit = adverb sau verb... deci corect in context ar fi backlight> Editat Mai 12, 2016 de Dxxx Link spre comentariu
gaby Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 (editat) Boss, vezi ca mai sant cateva forumuri pe care le-ai ratat, dar sa stii ca o sa primesti acelasi raspuns. Edit moderator: Evită pe viitor comentariile offtopic. Editat Mai 13, 2016 de validae Link spre comentariu
Vizitator AlexFL Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Boss, vezi ca mai sant cateva forumuri pe care le-ai ratat, dar sa stii ca o sa primesti acelasi raspuns. Adică? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum