Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver placa video Sony Vaio SVE14AG15M

cuza

Postări Recomandate

Buna ziua,

La un laptop Sony Vaio, i-a fost facut rebaling a mers totul perfect  cateva zilem apoi a inceput sa nu mi mai intre in windows 8.1 imi arata Video tdr internal cheduler. Am dat disable la placa video, acum merge pe placa video integrata ce este un intel HD 4000. Am dat oprire actualizari la windows, Iar acum uneori imi apare mesajul: ~Se pregateste configurarea windows. Nu opriti computerul~. Si Isi face el o actualizare apoi un auto repair si procesul se reia.  

Ce poate fi, sa fie driverul de vina?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• pelosul

1

• cuza

1

Top autori în acest subiect

Va salut ! Eu unul cred ca va face update la vreun driver ceva....adica la driverul placi vedeo sau la alt driver..etc.... :reytre

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Driverul video e compromis de actualizarile de la Windows. Am avut aceeasi problema ,am reinstalat driverul original al placii video si problema a reaparut dupa 2 zile.Am instalat Windows 10 si problema a disparut. Paradoxal este ca Windows a insista sa instalam Windows 10. O zi buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări