Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptop Dell Inspiron N5110-adaptor hdd sata-sata in locul dvd-rw

nostromo

Postări Recomandate

Am bagat adaptorul hdd sata si in BIOS nu-l vede , adica  SATA ODD  este  NONE . Cu toate ca am ssd pe care este win 10 si merge corect nu vrea sa booteze cu el , booteaza tot cu hdd-ul pe care e un win 10 care nu merge si se tot invarte . Nu am cum sa-i dau optiunea sa booteze cu ssd - ul.

Trebuie formatat hdd-ul pe un laptop (alt laptop ca pe asta m-am saturat sa-l tot desfac )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nostromo

13

• blue36

3

• Dell vostro

3

• Stefan

2

Top autori în acest subiect

Am bagat adaptorul hdd sata si in BIOS nu-l vede , adica  SATA ODD  este  NONE . Cu toate ca am ssd pe care este win 10 si merge corect nu vrea sa booteze cu el , booteaza tot cu hdd-ul pe care e un win 10 care nu merge si se tot invarte . Nu am cum sa-i dau optiunea sa booteze cu ssd - ul.

Trebuie formatat hdd-ul pe un laptop (alt laptop ca pe asta m-am saturat sa-l tot desfac )

Nu e mai simplu cu un rack extern?Bagi hdd-ul/formatare si gata.

http://www.emag.ro/rack-extern-2-5-usb2-0-sata-alu-silver-logilink-ua0041a/pd/DJ18RBBBM/

Link spre comentariu

Nu e mai simplu cu un rack extern?Bagi hdd-ul/formatare si gata.

http://www.emag.ro/rack-extern-2-5-usb2-0-sata-alu-silver-logilink-ua0041a/pd/DJ18RBBBM/

Merci de informatie , e foarte buna sugestia , dar cum functioneaza  , e pe USB si alimentare si tot ? Adica montez hdd in cutiuta si plec pe USB ? Prin USB se face si alimentarea ? E ca la un hdd extern ?

Editat de nostromo
Link spre comentariu

La hdd externe de Laptop alimentarea se face doar din usb si nu necesita alta sursa de tensiune , deci se alimenteaza doar din usb

Link spre comentariu

La hdd externe de Laptop alimentarea se face doar din usb si nu necesita alta sursa de tensiune , deci se alimenteaza doar din usb

Am dat comanda , ramane sa vad ce si cum , cand vine .

Link spre comentariu

Multumesc tuturor de sfaturi , dar cel mai bun a fost al lui "Dell vostro" cu rack extern si trimitere la link http://www.emag.ro/r...a/pd/DJ18RBBBM/  adica pe asta l-am si comandat si am si rezolvat cu formatarea (banuiam la un moment dat ca nu mai e bun hdd - ul de nu-l vede in BIOS). Dar totul e bine cand se termina cu bine , si cred ca-l folosesc asa , nu-l mai bag nici in adaptor , si in felul asta ramane si dvd-rw ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de el , cu toate ca nu il folosesc .

Link spre comentariu

Cu multa placere,tot asa am si eu de 1TB pentru backup date.

Al meu e de 500Gb , dar se misca destul de bine . Mai am unul extern care e pe mufa miniUSB de 640Gb - Samsung , care se misca cam incet , dar n-are carcasa (asa l-am luat de aici de pe forum , fara carcasa). Nu stiu in ce sa-l bag , sau ce carcasa sa-i gasesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări