nostromo Postat Mai 16, 2016 Autor Partajează Postat Mai 16, 2016 Am bagat adaptorul hdd sata si in BIOS nu-l vede , adica SATA ODD este NONE . Cu toate ca am ssd pe care este win 10 si merge corect nu vrea sa booteze cu el , booteaza tot cu hdd-ul pe care e un win 10 care nu merge si se tot invarte . Nu am cum sa-i dau optiunea sa booteze cu ssd - ul. Trebuie formatat hdd-ul pe un laptop (alt laptop ca pe asta m-am saturat sa-l tot desfac ) Link spre comentariu
Dell vostro Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Am bagat adaptorul hdd sata si in BIOS nu-l vede , adica SATA ODD este NONE . Cu toate ca am ssd pe care este win 10 si merge corect nu vrea sa booteze cu el , booteaza tot cu hdd-ul pe care e un win 10 care nu merge si se tot invarte . Nu am cum sa-i dau optiunea sa booteze cu ssd - ul. Trebuie formatat hdd-ul pe un laptop (alt laptop ca pe asta m-am saturat sa-l tot desfac ) Nu e mai simplu cu un rack extern?Bagi hdd-ul/formatare si gata. http://www.emag.ro/rack-extern-2-5-usb2-0-sata-alu-silver-logilink-ua0041a/pd/DJ18RBBBM/ Link spre comentariu
nostromo Postat Mai 16, 2016 Autor Partajează Postat Mai 16, 2016 (editat) Nu e mai simplu cu un rack extern?Bagi hdd-ul/formatare si gata. http://www.emag.ro/rack-extern-2-5-usb2-0-sata-alu-silver-logilink-ua0041a/pd/DJ18RBBBM/ Merci de informatie , e foarte buna sugestia , dar cum functioneaza , e pe USB si alimentare si tot ? Adica montez hdd in cutiuta si plec pe USB ? Prin USB se face si alimentarea ? E ca la un hdd extern ? Editat Mai 16, 2016 de nostromo Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 La hdd externe de Laptop alimentarea se face doar din usb si nu necesita alta sursa de tensiune , deci se alimenteaza doar din usb Link spre comentariu
nostromo Postat Mai 17, 2016 Autor Partajează Postat Mai 17, 2016 La hdd externe de Laptop alimentarea se face doar din usb si nu necesita alta sursa de tensiune , deci se alimenteaza doar din usb Am dat comanda , ramane sa vad ce si cum , cand vine . Link spre comentariu
nostromo Postat Mai 18, 2016 Autor Partajează Postat Mai 18, 2016 Multumesc tuturor de sfaturi , dar cel mai bun a fost al lui "Dell vostro" cu rack extern si trimitere la link http://www.emag.ro/r...a/pd/DJ18RBBBM/ adica pe asta l-am si comandat si am si rezolvat cu formatarea (banuiam la un moment dat ca nu mai e bun hdd - ul de nu-l vede in BIOS). Dar totul e bine cand se termina cu bine , si cred ca-l folosesc asa , nu-l mai bag nici in adaptor , si in felul asta ramane si dvd-rw ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de el , cu toate ca nu il folosesc . Link spre comentariu
Dell vostro Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Cu multa placere,tot asa am si eu de 1TB pentru backup date. Link spre comentariu
nostromo Postat Mai 18, 2016 Autor Partajează Postat Mai 18, 2016 Cu multa placere,tot asa am si eu de 1TB pentru backup date. Al meu e de 500Gb , dar se misca destul de bine . Mai am unul extern care e pe mufa miniUSB de 640Gb - Samsung , care se misca cam incet , dar n-are carcasa (asa l-am luat de aici de pe forum , fara carcasa). Nu stiu in ce sa-l bag , sau ce carcasa sa-i gasesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum