ionel costin Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Buna seara, de vre-un an si ceva tot primesc mesaje de la pay pal sau appel cum ca trebuie sa imi reactualizez contul iar cind vreau sa accesez pagina imi scrie ca aceasta pagina nu exista .Desi nu am cont la pay pal nu inteleg de ce tot vin mesaje .Mai nou acum o zi mi-a venit iarasi un mesaj pe casuta de maill cum ca am contul suspendat iar cind am incercat sa accesez de unde e trimis mia raspuns ca aceasta pagina nu exista . A mai intimpinat cineva aceasta problema ? Cui sa ma adresez sa nu mai fiu deranjat? Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Simplu: ignori mesajele, le bagi la SPAM. Paypal nu trimite astfel de mesaje daca nu ai cont, concluzia fiind ca nu vin de la Paypal.Acum sa nu spuneti ca deschideti orice link primit pe email. Renuntati la aceasta curiozitate. Link spre comentariu
briobit Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Eu cred ca ala era un mail de aflat parola de la paypal (heckareala pe romaneste), eu cand primesc asemenea mesaje ma loghez direct in pagina de paypal nu din link-ul din mail Ca sa dezactivezi notificarile ai buton de notificari si vezi acolo ce ai bifat Link spre comentariu
belasajgo Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Acele email-uri sunt email-uri de tip phishing, adica email-ul nu provine in realitate de la PayPal ci doar este facut sa arate identic, iar link-ul duce catre o cu totul alta pagina care nu are nicio legatura cu PayPal, in schimb este facuta sa arate ca pagina de la PayPal si are ca scop aflarea numelui de utilizator si a parolei. Tot prin astfel de pagini pot fi raspandite si aplicatii malitioase (virusi, troieni, etc.), deci nu deschideti toate email-urile pe care le primiti fara sa le fi solicitat si nu dati click pe link-uri! Daca paginile respective nu mai exista atunci inseamna ca intretimp au fost blocate. In functie de setarile fiecaruia, chiar si prin simpla deschidere / afisare a unui email "preparat" expeditorul poate vedea ca adresa de email a destinatarului este activa si utilizata, deci din acest motiv nici nu mai deschideti email-uri primite care par sa vina de la pagini unde nu v-ati inregistrat, ca dupa aceea veti primi si mai multe astfel de email-uri de tip spam / phishing! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Ignorati aceste mesaje (e-mail-uri),nu e cazul sa le deschideti ca puteti sa luati si virusi .... Link spre comentariu
ionel costin Postat Mai 12, 2016 Autor Partajează Postat Mai 12, 2016 va multumesc frumos pentru raspunsurile primite incepusem sa imi fac griji de acum in colo le voi ignora sau trimite la spam Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum