Radiotelegrafist Postat Mai 14, 2016 Autor Partajează Postat Mai 14, 2016 schemele trebuie descarcate,...la mine se deschid !!! pai asta am si facut,le-am descarcat prima data,dar nu se deschid. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Depinde si de tipul fisierelor.Ce fisiere sunt cele pe care le-ati descarcat pdf,rar...?Caci pentru a le putea deschide trebuie sa aveti instalat programul respectiv. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 14, 2016 Autor Partajează Postat Mai 14, 2016 Depinde si de tipul fisierelor.Ce fisiere sunt cele pe care le-ati descarcat pdf,rar...?Caci pentru a le putea deschide trebuie sa aveti instalat programul respectiv. am winrar-ul instalat,credeti ca mai imi trebuie vreun program sa instalez?si daca da,care? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 (editat) Daca fisierele descarcate sunt de tip winrar si aveti instalat respectivul program ar trebuii sa se deschida.Dar v-ati facut cont pe acel site?Doar ati vazut ca trebuie sa va autentificati pentru a putea downloada. Editat Mai 14, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 14, 2016 Autor Partajează Postat Mai 14, 2016 Daca fisierele descarcate sunt de tip winrar si aveti instalat respectivul program ar trebuii sa se deschida.Dar v-ati facut cont pe acel site?Doar ati vazut ca trebuie sa va autentificati pentru a putea downloada. nu,nu am facut. dar am mai descarcat scheme de pe acel site si nu a fost nevoie sa-mi fac cont. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 nu,nu am facut. dar am mai descarcat scheme de pe acel site si nu a fost nevoie sa-mi fac cont. Poate intre timp s-a mai schimbat moda. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 14, 2016 Autor Partajează Postat Mai 14, 2016 Poate intre timp s-a mai schimbat moda. posibil. http://www.filehost.ro/3172156179/konka_kp21tk202a3_pdf/ oricum o am de aici Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Dar de ce nu incercati sa va faceti cont?Banuiesc ca se poate face gratiuit. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 14, 2016 Autor Partajează Postat Mai 14, 2016 Dar de ce nu incercati sa va faceti cont?Banuiesc ca se poate face gratiuit. tocmai am facut acum Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 tocmai am facut acum Si? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 14, 2016 Autor Partajează Postat Mai 14, 2016 Si? functioneaza acum Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 (editat) Ma bucur ca ati reusit.Am banuit eu ca lipsa contului poate fi problema doar si eu de cate ori n-am patit asa cand am vrut sa descarc ceva de pe unele site-uri. Editat Mai 14, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 14, 2016 Autor Partajează Postat Mai 14, 2016 Ma bucur ca ati reusit.Am banuit eu ca lipsa contului poate fi problema doar si eu de cate ori n-am patit asa cand am vrut sa descarc ceva de pe unele site-uri. va multumesc,o zii buna. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 14, 2016 Autor Partajează Postat Mai 14, 2016 Va salut,revin cu o problema cu sursa la acest tv si anume legat de sursa acestuia,simptomele sunt urmatoarele:am scos final linii si am pus sursa pe bec problema este ca becul se aprinde de trei ori cate doua secunde dupa care sursa moare,mentionez ca am schimbat toti conzii electrolitici atat din primarul cat si din secundarul acesteia,am verificat toate diodele si sunt toate bune,ce credeti ca am omis? mentionez ca propietarul acestui tv mia spus ca cand si cand tv-ul isi revenea(am refacut toate lipiturile pe cablaj care mi sau parut cam rascoapte) posibil final sursa cu probleme interne(acest tv nu a mai fost reparat eu fiind primul care umbla in el) Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 14, 2016 Autor Partajează Postat Mai 14, 2016 nu sa confruntat nimeni pana acum cu aceasta problema la astfel de surse echipate cu acest fel de integrate din sursa alimentare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum