Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce bere va place sa beti ?

Postări Recomandate

Asa ca nu va mirati cind auziti ca berea, foarte populara-n Romania,are ''ingrediente'',care te face(daca stii) sa te intrebi de doua ori, daca merita bauta sau nu.

Am auzit diferite legende referitoare la productia de bere, unele mai credibile altele mai "siropoase". Cred ca cele din urma sunt asemanatoare cu legenda salamului din carne de sobolan cu care ne intoxica un anume post de radio in vremurile apuse  :rade:

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

Am auzit diferite legende referitoare la productia de bere, unele mai credibile altele mai "siropoase". Cred ca cele din urma sunt asemanatoare cu legenda salamului din carne de sobolan cu care ne intoxica un anume post de radio in vremurile apuse  :rade:

Florin, N-am spus-o eu,doar am preluat ce zicea un coleg de pe forum.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Pana la urma daca ne luam dupa tot ce scrie pe net si ce se aude la televizor legat de bauturi si alimente nu mai cheltuim niciun banut pe asa ceva.

Şi rămânem cu bănuţii in buzunar, ceea ce nu este un lucru rău, spre indignarea lui Soros...

Link spre comentariu

Eu nu am voie de la nenea doctoru sa beau bere, cred ca am baut 1l in ultimii 3 ani.

Sant singurul din parc (de fapt parculetul din fata blocului)  fara tricou modificat in diametru si sant cel mai batran.

Posted Image

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări