carageae Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Pacat ca berea nu e grozava...cel putin la noi reclama asta ar vinde bine o bere mai buna...mie cel putin mi-a placut ideea Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 guiness ............................................... Asta nu-i bere. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 (editat) Asa ca nu va mirati cind auziti ca berea, foarte populara-n Romania,are ''ingrediente'',care te face(daca stii) sa te intrebi de doua ori, daca merita bauta sau nu. Am auzit diferite legende referitoare la productia de bere, unele mai credibile altele mai "siropoase". Cred ca cele din urma sunt asemanatoare cu legenda salamului din carne de sobolan cu care ne intoxica un anume post de radio in vremurile apuse Editat Iunie 12, 2016 de +_Florin_+ Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 (editat) Am auzit diferite legende referitoare la productia de bere, unele mai credibile altele mai "siropoase". Cred ca cele din urma sunt asemanatoare cu legenda salamului din carne de sobolan cu care ne intoxica un anume post de radio in vremurile apuse Florin, N-am spus-o eu,doar am preluat ce zicea un coleg de pe forum. Editat Iunie 12, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Nu-i problema si eu am auzit fel si fel de povesti de la altii, doar ca nu toate sunt credibile. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Intradevar, nu toate stirile pot fi luate de bune. Acum ,daca cei care au lansat zvonul, mint, atunci mint si eu.In nici un caz colegul care a preluat stirea de aici. http://www.efemeride...-ziua-de-astazi Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Asta are sanse mari sa fie credibila, eu ma refeream la alte chestii mai "picante" de genul viermilor ce apar in procesul de fermentare care sunt "storsi" in bere si alte minunatii care se aud ... Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Una peste alta, toate ca toate, eu cred că berea e naşpa. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Pana la urma daca ne luam dupa tot ce scrie pe net si ce se aude la televizor legat de bauturi si alimente nu mai cheltuim niciun banut pe asa ceva. Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Pana la urma daca ne luam dupa tot ce scrie pe net si ce se aude la televizor legat de bauturi si alimente nu mai cheltuim niciun banut pe asa ceva. Şi rămânem cu bănuţii in buzunar, ceea ce nu este un lucru rău, spre indignarea lui Soros... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Eu nu am voie de la nenea doctoru sa beau bere, cred ca am baut 1l in ultimii 3 ani. Sant singurul din parc (de fapt parculetul din fata blocului) fara tricou modificat in diametru si sant cel mai batran. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Nasol sa ai diabet! Va recomand si eu doua beri belgiene fabuloase. Curcubeu in cerul gurii! Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Aţi uitat de berea de casă (făcută în casă) ? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Asta nu-i bere. da ce-i? petrol ? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 https://ro.wikipedia.org/wiki/Guinness Link spre comentariu
Postări Recomandate