Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce bere va place sa beti ?

Postări Recomandate

Eu  beau bere fara alcool  extrem de rar si trebuie sa recunosc ca nu sunt incantat de ea.Sa zic ca este cumva daca o beau rece ca gheata,altfel...De regula imi i-au Beck's.Vad ca sunteti din acelasi oras cu mine asa ca trebuie sa va amintiti  de berea Arbema.Va placut-o?Din cate imi aduc eu aminte era destul de buna si ieftina.Am facut o vizita cu clasa la fosta fabrica de bere cand eram prin  a 6 a iar un nene  care lucra acolo ne-a intrebat pe toti baietii din clasa daca nu bem bere dar na eram inca copii iar pe deasupra se afla acolo si diriginta noasta. :57

Eu am ajuns in Arad in 1998 si da, mai era Arbema...inca de student am cumparat una - aia de "3 stele", cea mai ieftina, parea ok...imi placea Arbema Bock, era o bere puternic alcoolizata, dar avea gust bun si parea mai naturala...am inteles pana la urma de la un domn care a lucrat acolo ca si era...aia cu alcool mai mult trebuia sa stea mai mult la dospit si daca nu erau perfecte ingredientele se strica...

Provocat de discutia de aici am zis sa-mi incerc norocul cu o bere cu alcool mai buna, am avut o zi foarte incarcata...am luat un Efes...a fost in jur de 5 lei dar mi s-a parut chiar foarte buna...fara gustul de alcool rafinat adaugat ulterior pe care il simt mai nou la 8-9 din 10 din berile de pe piata...in afara de Heineken, Tuborg, Stella si inca vreo 2-3. A gustat si sotia (ei nu-i place berea), dar a confirmat ca e ca berea de pe vremuri. Incercati-o si voi...a fost varianta la sticla, nu la cutie.

@Mircea Crisan: in spatele sticlei de Bombardier pe bidonul ala de 5l scrie Philips....cu fonturile arhicunoscute....care e legatura cu ce stim noi?

Editat de carageae
Link spre comentariu

Atentie maxima, nu va lasati inselati chiar de propriul gust!!!Dupa o zi calduroasa sau solicitanta la serviciu (multinationala), cand sorbiti din pahar sau chiar din sticla, la botu' calului, prima inghititura vi se va parea chiar mistoaca.Dar, dupa aceea? Cu totii vom avea un gust amar, nu dela bere, ci dela faptul ca nu vom mai bea niciodata bere adevarata...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cei care fac reclama la berea Neumarkt,sint foarte slabuti(parerea mea),niste actori de mina a III-a. Asa cum am mai spus-o, berea Neumarkt, nu mai este ce-a fost si nici celelalte marci de bere romaneasca. Indiferent ce marca de bere bei, toata berea e la fel.Sint citiva producatori privati de bere(autohtoni), care tin stindardul sus. Marele producator de bere, care produce, toata sau aproape toata berea din Romania,a renuntat la calitate, inca de la inceput, cind a pus ''labuta'' pe toate fabricile de bere, pe motiv ca romanul nu este interesat de calitate ci de cantitate si de pret(cit mai scazut). Asa ca nu va mirati cind auziti ca berea, foarte populara-n Romania,are ''ingrediente'',care te face(daca stii) sa te intrebi de doua ori, daca merita bauta sau nu.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Cei care fac reclama la berea Neumarkt sint  slabuti,niste actori de mina a III-a. Asa cum am mai spus-o, berea Neumarkt, nu mai este ce-a fost si nici celelalte marci de bere romaneasca. Indiferent ce marca de bere bei, toata berea e la fel.Sint citiva producatori privati de bere(autohtoni) care tin stindardul sus. Marii producatori de bere care produc, toata sau aproape toata berea din Romania,au renuntat inca de la inceput, cind au pus ''labuta'' pe toate fabricile de bere,la calitate, pe motiv ca romanul nu este interesat de calitate ci de cantitate si de pret(cit mai scazut). Asa ca nu va mirati cind auziti ca berea, foarte populara-n Romania,are ''ingrediente'',care te face(daca stii) sa te intrebi de doua ori, daca merita bauta sau nu.

Ati vrea sa faca reclama la berea Neumarkt castigatorii de premii Oscar? :ras: Zilele trecute am baut  atat Ciuc cat si Beck's iar cu aceasta ocazie nu pot spune ca n-am facut diferenta intre gusturi chiar daca nu una colosala.Berea Ciuc nu-mi place dar mi-a facut cinste un prieten.Cat despre ingrediente lasati ca sucurile(mai ales cele sifonate) contin mult mai multe porcarii ca sa nu le spun otravuri si nu inteleg cum unii pot sa bea asa ceva ca pe apa daca citesc ce scrie pe eticheta ca contin.Eu de cativa ani incoace nu mai beau decat sucuri facute la storcator. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări