Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce bere va place sa beti ?

Postări Recomandate

Buna

Prea savante discutiile pentru mine.

Adevarul este ca mie-mi place sa beau bere(pe caldura)

Apoi vin si tuica(pe temperatuei scazute).

Si beau.

Spor tuturor

Alex

Si mie imi place sa beau si sa fumez, dar, parca nu cu aceeasi placere ca alta data.

Acum toate sortimentele de bere iti lasa un gust de cocleala in gura, romul Havana Club original din Cuba, nu cel imbuteliat in Romania, nu se mai gaseste, tigarile KENT nu mai sunt ca odinioara, asa ca acum s-au dus micile mele placeri, ma prostesc si eu, "Ghinion", "Asta e".

Editat de alcon
Link spre comentariu

Si mie imi place sa beau si sa fumez, dar, parca nu cu aceeasi placere ca alta data.

Acum toate sortimentele de bere iti lasa un gust de cocleala in gura, romul Havana Club original din Cuba, nu cel imbuteliat in Romania, nu se mai gaseste, tigarile KENT nu mai sunt ca odinioara, asa ca acum s-au dus micile mele placeri, ma prostesc si eu, "Ghinion", "Asta e".

Buna "alcon"

Am fost mare bautor de rom.Nu mai exista rom.

Acum sunt doar ceva simple imitatii.Rom adevarat nu am baut de cativa ani

si acela adus din vest.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

Da, ultima oară am luat din Carrefour. Deşi mai scumpă, recomand varianta de 80 de grade. E cu mult mai bun decît cel de 40. Iarna mai pun cîte un dop de rom în ceai fierbinte. Alcoolul se evaporă extrem de repede, iar în cană rămîne o aromă formidabilă.

Link spre comentariu

Pe vremuri imi placea berea Sailer....produsa la Satu Mare cred. Era o sticla mai larga si mai mica de statura, asa ca mine. Am mai vazut bere Efes in sticle din alea.

Azi nu prea mai e bere nimic din ce bem, asa ca prefer din aia ieftina, fara alcool. Preferata mea e Ambrosius din Kaufland. In 2010 am avut niste probleme cu stomacul si am avut interdictie totala la alcool - de atunci m-am obisnuit cu ea. O bere buna bauta recent a fost Tuborg fara alcool, dar se gaseste destul de rar pe la noi.

Ultima bere cu alcool care mi-a placut - la noi - a fost DAB. Se vindea la real, era originala, dar dublu de scumpa decat berea romaneasca buna.

Asta-vara am baut la Vidin o bere autohtona, Kamenitza, poate si de sete, dar mi s-a parut foarte buna. A incercat-o cineva? E o bere foarte populara la bulgari, un fel de Golden Brau sau Neumarkt de la noi.

A, si cand ma mai rasfat, cumpar cate o Stela Artois fara alcool. Nu stiu de ce, dar pare mai buna ca aia cu alcool.

Tot asta vara, la Busteni, am reusit sa blochez mental chelnerul, cand am cerut 50ml de tarie inainte de masa, apoi bere fara alcool :)

Editat de carageae
Link spre comentariu

Cu romul Stroh, m-am lamurit, abia astept sa cumpar o sticla de 80 de grade, dar as vrea sa stiu si unde se gaseste berea Kölsch, imi lasa gura apa, prea ati laudat-o.

Eu m-am descurcat la magazin.

Cand am intrat prima oara am crezut ca este sacul lui Mos Craciun.

Cu mare greutate mi-am stapanit inima.

Posted Image

Link spre comentariu

prefer din aia ieftina, fara alcool. 

Eu  beau bere fara alcool  extrem de rar si trebuie sa recunosc ca nu sunt incantat de ea.Sa zic ca este cumva daca o beau rece ca gheata,altfel...De regula imi i-au Beck's.Vad ca sunteti din acelasi oras cu mine asa ca trebuie sa va amintiti  de berea Arbema.Va placut-o?Din cate imi aduc eu aminte era destul de buna si ieftina.Am facut o vizita cu clasa la fosta fabrica de bere cand eram prin  a 6 a iar un nene  care lucra acolo ne-a intrebat pe toti baietii din clasa daca nu bem bere dar na eram inca copii iar pe deasupra se afla acolo si diriginta noasta. :57

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări