Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce bere va place sa beti ?

Postări Recomandate

Care-s cele mai folosite litere din alfabetul romanesc? "Ie si Be"

:rade: urmeaza A si U ...(capul, a doua zi)...

..................

Bere cu alcool, prefer (nu stiu de ce ) Golden Brau la 2L. Insa asta se intampla rar, la ocazii. Producatorul era de mult in faliment daca statea in baza mea...consum bere cu alcool undeva la 4-5 L/an. :95

.............

Se hotareste pe plan mondial sa se arunce toata bautura in mare, pentru ca se intampla multe rele din cauza alcoolului.

Cheama aia toata lumea intr-o piata, sa anunte public decizia:

De maine se arunca in mare toata bautura!!! Toti tristi, numai unul sarea in sus de bucurie...

-De ce te bucuri domnule?

-Pai eu sunt scafandru. :ras:

Editat de marius75
Link spre comentariu

Raman fan URSUS...cum am avut fabrica de bere aici,ulterior a fost ...demolata,reconstruita....relocata! Aveam acces in respectiva fabrica,erau si cateva(mai multe) rateuri,dar in general era o bere "populara"...si cand ma gandesc ca prin anii ..80 si ceva era pretul apox.3 ROL,acum,3 RON-i ! (3 Lei>30 000lei).WOW!

Link spre comentariu

Când sunt prin România ma dau patriot si beau beri autohtone. În ultimul timp Silva. Ca aia timisoreana s-a dus pe apa Sîmbetei.

Aici, unde traiesc, prefer produsele berariilor mici, locale. Unele din ele nu îmbuteliaza decât cantitati f. mici, care se vând numai la "clienti vechi", asa ca e mai convenabil sa cumpar la butoi.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări