marius75 Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 (editat) Care-s cele mai folosite litere din alfabetul romanesc? "Ie si Be" urmeaza A si U ...(capul, a doua zi)... .................. Bere cu alcool, prefer (nu stiu de ce ) Golden Brau la 2L. Insa asta se intampla rar, la ocazii. Producatorul era de mult in faliment daca statea in baza mea...consum bere cu alcool undeva la 4-5 L/an. ............. Se hotareste pe plan mondial sa se arunce toata bautura in mare, pentru ca se intampla multe rele din cauza alcoolului. Cheama aia toata lumea intr-o piata, sa anunte public decizia: De maine se arunca in mare toata bautura!!! Toti tristi, numai unul sarea in sus de bucurie... -De ce te bucuri domnule? -Pai eu sunt scafandru. Editat Mai 16, 2016 de marius75 Link spre comentariu
morocanosul Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Raman fan URSUS...cum am avut fabrica de bere aici,ulterior a fost ...demolata,reconstruita....relocata! Aveam acces in respectiva fabrica,erau si cateva(mai multe) rateuri,dar in general era o bere "populara"...si cand ma gandesc ca prin anii ..80 si ceva era pretul apox.3 ROL,acum,3 RON-i ! (3 Lei>30 000lei).WOW! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 (editat) Mie imi placea tare mult berea Gosser dar in ultimul timp n-am mai vazut prin magazine. Eu prefer becks Si eu tot asa la ora actuala. Editat Mai 16, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
franzm Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Când sunt prin România ma dau patriot si beau beri autohtone. În ultimul timp Silva. Ca aia timisoreana s-a dus pe apa Sîmbetei. Aici, unde traiesc, prefer produsele berariilor mici, locale. Unele din ele nu îmbuteliaza decât cantitati f. mici, care se vând numai la "clienti vechi", asa ca e mai convenabil sa cumpar la butoi. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Poza facuta zilele trecute: Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 As reveni cu o gluma dar reala:"Rece si la halba". Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 "Rece si la halba". In cazul meu nu trebuie sa fie neaparat si la halba,dar rece fara discutii. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Marele avantaj al berii la draft este ca nu te baloneaza. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 O bere neutra de drum lung. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 22, 2016 Partajează Postat Mai 22, 2016 Mișto. N-am mai fost prin Munchen de ceva timp, dar țin minte că mi-a plăcut Löwenbräu. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Si in magazinele din Romania se vindea aceasta bere in urma cu cativa ani la doza si la pet dar nu stiu de ce acum nu se mai gaseste?Am baut si mi-a placut dar probabil ca nu a avut gustul celei din Germania. Link spre comentariu
marius75 Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Macar la capitolul asta... suntem si noi fruntasii "ieuropii"? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Da de unde.Nici nu ne comparam cu cehii,nemtii sau englezii. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Ca tot venii vorba de bere englezeasca pun si eu o poza. Nu numai ca nu ne comparam din pacate suntem la ani lumina distanta. Pana si turcii ne dau clasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate