Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce bere va place sa beti ?

Postări Recomandate

15 buc.

Sa nu citesti eticheta la paine...n-are decat 2 sau 3 E-uri d'alea :rade:

....................

Care animal este cel mai bun prieten al omului?  Oaia...zice mereu: BEA...BEA...

Paine imi fac in casa, doar faina sa aiba ceva.

Care-s cele mai folosite litere din alfabetul romanesc? "Ie si Be"

Link spre comentariu

ca de asta ii intrecem pe multi la baut...  :rade:

Inseamna cu nu-i cunosti pe englezi! Barbatii ca barbatii....sa vezi femeile ce bea cot la cot cu barbatii...le vezi pe strazi lesinate de cata bautura baga in ele. Se consuma in Anglia bere la greu, noi suntem mici copii.

Link spre comentariu

Toate sunt nashpa. Din cauza cerintelor mari nu se mai respecta procesul de fermentatie.....fermenteaza la noi in stomac si a doua zi ne cacam imprastiat.

Rar gasesti o bere buna in ziua de azi....de obicei la producatorii de talie mai mica...care respecta procesul de fabricatie ca la carte.

Un prieten bea timisoreana.....cand o desface ma navaleste un miros de posirca sau de butoi nespalat...pe care bineinteles el nu-l simte...e foarte incantat de ea.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Ce ti-e si cu gusturile astea - mie berile germane in general si Paulaner (Naturtrüb, cel putin) in particular imi plac. :rade:

Dar ca sa raspund la la intrebarea din titlu, imi place berea la halba. Marca conteaza mai putin (daca nu e excesiv de amara).

LE @Spitfire - acum am vazut doza de Silva si m-am prins de ce ti se pare Paulaner apa chioara. Daca vrei sa faci comparatii "cinstite", cauta si de la nemti bockbier.

Link spre comentariu

Prin ani '80 beam o bere Pils, era BERE, fumam un Kent, era KENT.Acum berea , numai numele o diferentiaza, tigarile numai numele le diferentiaza, totul e o apa si-un pamint, adica O CA..litate cea mai proasta. Si cum de tutun am uitat asa va fi si de bere.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Preferate in ordinea de pe tricou:GuinnesDABAmstelSpitfireBudweiserStejar StrongNu sunt bautor de bere,un..doua de sete sau caldura,prefer vinul si single malt.Oricum cu berea nu este de glumit,pe mine ma cam sperie ultimele dezvaluiri,si in bere pun tot felul de timpenii.http://www.efemeride.ro/otrava-din-bere-iata-cat-de-toxica-este-berea-din-ziua-de-astazi

Editat de viobio
Link spre comentariu

Cam toate berile care se gasesc sunt proaste,nu mai e berea ce a fost odata. Eu prefer becks pentru ca e la fel de proasta tot timpul, altele au variatii mari ale calitatii in jos bineinteles.

Am luat tuborg si se simtea mirosul de alcool dublu rafinat, baietii nu au fermentat-o destul si ca sa ii dea tarie au imbunatatit-o!

Toate marcile care se fabrica in tara cred ca folosesc chimicale in loc de hamei, culturile de hamei au fost rase de pa fata pamantului dupa revolutie, dar nici pe dincolo nu am prea vazut beri cu hamei adevarat. In Cehia si Slovacia se poate bea o bere buna la orice carciuma, daca nu si-au schimbat naravul.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări