mac01 Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Banuiesc ca nu ai crezut nimic din ce am scris acolo.... 1 Link spre comentariu
marius75 Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 De placere beau Ursus cooler fara alcool, o savurez mai ales la volan sau pe la gratarele unde sunt prezent pe post de sofer. De fapt cred ca aste e farmecul ei. Cand mi-a recomandat-o o cunostinta, radeam...cum mah... bere cu lamaie. Atunci cand vreau sa ma imbat nu prea ma uit la eticheta, alcool sa aiba...dar astea se intampla rar. Link spre comentariu
alcon Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Consum bere bruna...daca nu au acolo pe unde ajung,merge si blonda, sau roşcată... Link spre comentariu
Untold Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 ....Cand mi-a recomandat-o o cunostinta, radeam...cum mah... bere cu lamaie. Pisoarca aia numai bere cu lamaie nu e. E bere cu acid citric, E330, scrie si pe eticheta. Sa ai pofta. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Ca berea Neumarkt la PET cind era facuta-n jud Mures n-am prea baut. Bere buna era si Silva,Ursus,etc. De cind berea se fabrica altundeva decit acolo unde a ''facut ochi'' berea nu mai este bere. Am baut bere Azuga la PET foarte buna. Nu sint foarte mare consumator de bere,dar o bere buna merge. Fiul meu a adus din Germania bere facuta si vinduta la o berarie locala,nemaipomenita. In Timisoara, spunea fiul meu, ca a fost o fabricuta de bere cu patron neamt, care producea bere nefiltrata. Am baut si eu astfel de bere.O minunatie. Foarte buna dupa ce se matureaza. Link spre comentariu
marius75 Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Pisoarca aia numai bere cu lamaie nu e. E bere cu acid citric, E330, scrie si pe eticheta. Sa ai pofta. Nu mai citesc de mult etichetele... sa nu cad in depresie Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 M-am dezobisnuit sa beau bere.Cea de calitate nu e tot timpul la indemana,si zoaiele de la supermarket imi dau dureri de stomac(fara sa le mai citesc eticheta).Asa ca in ultimii ani am consumat in pahar de 300ml, 25%vin demidulce(de casa binenteles) si 75% apa minerala,care nu lipseste din casa.E la fel de racoritor,dar mult mai sanatos.Intr-o crasma nu mai tin minte de cand n-am mai intrat. Link spre comentariu
adydep Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Intr-o crasma nu mai tin minte de cand n-am mai intrat. Astăzi la 13.28 1 Link spre comentariu
Untold Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Nu mai citesc de mult etichetele... sa nu cad in depresie Si de la E-uri poti face depresie.. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Astăzi la 13.28 Nu mai cita postul anterior,se subintelege ca vorbeste cu el (P.s. este interzis si de regulament,prietenul tau moderator nu ti a spus?) Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Hai noroc, ELFORUM(isti)! Cea mai buna bere pe care o gasesc in Bucuresti (la sticla si la magazin) este facuta in BACAU, este o bere mai soft, 4 grade, dar foarte gustoasa desi are si malai. Pe locul 2, Ciucas la sticla. Am lasat poza la dimensiunile originale, cu "brobonele" cu tot. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 In norvegia baut si o bere poloneza "interesanta" cam alcoolizata (9 grade),Zubr care cred ca inseamna Zimbru(ca tot ai pomenit) Amstel a baut cineva? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Interesanta dar multe beri ii dau clasa. Efes la sticla, din nou o bere buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate