GEO 53 BN Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Un amic mi-a adus un flacon de bere la 2L nepasteurizata si nefiltrata. A fost cea mai buna bere pe care-am baut-o vreodata. Link spre comentariu
alcon Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Acum 4 ore, GEO 53 BN a spus: Un amic mi-a adus un flacon de bere la 2L nepasteurizata si nefiltrata. A fost cea mai buna bere pe care-am baut-o vreodata. Aş vrea şi eu aşa ceva, cum se numeşte acel flacon? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Acum 1 oră, alcon a spus: Aş vrea şi eu aşa ceva, cum se numeşte acel flacon? Cre' c-a fost Timisoreana, dar nu bag mina-n foc. Link spre comentariu
carageae Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 (editat) Scuze, dar in contextul de aici berea la PET la 2L e cam ca aia cand discuta 2 audiofili si vine un amic care spune ca are un boombox de plastic si asa sunet nu a mai auzit in viata lui....si asta nu inseamna ca tot ce e plastic suna neaparat rau....dar sigur nu trece de un anumit prag de calitate. Berea si in general cam toate alimentele fermentate, sufera la pastrarea sau stocarea in plastic....Cand e sete, e buna orice bere, dar nu cred ca despre asta vorbim aici... Ca sa fiu on topic, revin cu ultima bere despre care pot sa spun ca mi se pare chiar cea mai buna din ultimul timp....sper ca acum se vede si poza: Editat Iulie 29, 2019 de carageae adaugare poza Link spre comentariu
Postări Recomandate