Mircea Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 (editat) 1664, o bere descoperita de cativa ani. Asta din poza, cu aroma de zmeura. Editat Martie 21, 2018 de thunderer Lb romana, bat-o vina. Link spre comentariu
spark Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Bere de ""dama"" Bea o bere barbateasca , cei cu aromele .......cirese , portocale ..bla..bla... ori e bere ori este suc, ...... Eu " bau " timisoreana si bergembier , dar nu mai vad bere bruna 2 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Acum 11 ore, spark a spus: Bea o bere barbateasca , cei cu aromele .......cirese , portocale ..bla..bla... ori e bere ori este suc, ...... Perfect de acord.Nici eu nu consum decat bere clasica. 1 Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 (editat) Topicul asta este despre bere mai deosebita, nicidecum o tribuna a masculilor analfabeti. Editat Martie 22, 2018 de thunderer Link spre comentariu
elmar Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Chiar mă întrebam cum faci de ești așa ”mascul-alfabet” ...acu m-am prins , trebuie să bei bere ”de fițe”! 3 Link spre comentariu
Jhn Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 (editat) Acum 45 minute, thunderer a spus: Topicul asta este despre bere mai deosebita, nicidecum o tribuna a masculilor analfabeti. Cu parere de rau, parca initiatorul topicului scrie altceva....eu beau asa ceva, sticla, s-au doza, nu fac reclama, dar cred e ok din cate am incercat pana acum . Editat Martie 22, 2018 de Jhn 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Hop Hooligans Summer Punch... eu o consider de departe cea mai buna bere bauta vreodata (parere personala). Link spre comentariu
C.D. Postat Martie 28, 2018 Autor Partajează Postat Martie 28, 2018 Pana la urma orice bere este buna, ideea este sa degustam cat mai multe variante pe parcursul vietii. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 Banc: – Du-te si mai cumpara bere,zice Ion catre Maria. – Dragul meu, poate imi zici si cuvantul magic? – Hocus-pocus tu muiere, mars in fuga dupa bere! Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Combinatia perfecta pentru gustul meu. Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Referitor la combinatii, am aflat ca unii oameni stropesc berea cu vodka, o fi bine sau este rau? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 18, 2018 Partajează Postat Aprilie 18, 2018 Iar o combinatie interesanta. Link spre comentariu
C.D. Postat Mai 8, 2018 Autor Partajează Postat Mai 8, 2018 (editat) Iata un curs aproape complet despre bere....... https://media.kaufland.com/leaflets/ro/HZ_1_Bere/blaetterkatalog/blaetterkatalog/pdf/complete.pdf Va recomand sa le beti pe toate cele mentionate in catalog, ca sa va formati o idee despre berea contemporana. Voi reveni cu amanunte despre berea veche romaneasca din anii 35' - 40' - care era muult mai consistenta decat cea de azi, iar tata spunea ca ti se lipeau usor degetele de la mana daca te udai cu acea bere. Erau totusi alti ani, si alta tehnologie de fabricatie. Editat Mai 8, 2018 de cristiand02 Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Era, cred ca tot pe aici, o colectie de etichete de marci de bere, ce se produceau in Romania inainte de revolutie. Ma ajuta careva sa o gasesc? Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate