Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce bere va place sa beti ?

Postări Recomandate

Italia. Se vede din ponderenta berilor italiene prezentate.

Eu nu ma dau in vant dupa berile prea alcoolizate. Au gust si miros de alcool, mai curand decat de bere. E ca si cum bei o vodca de culoare galbena. E chestie de gust pana la urma.

Editat de thunderer
Link spre comentariu

Probabil era mai dulceaga, comparat cu gustul acru de bere. O fi fost bine acompaniata si de ceva mancare, astfel imbunatatesti gustul oricarei beri.

Altfel spus, pune alaturi o pizza artizanala (care nu abunda aiurea de ulei si sare, ci doar cu gustul natural al ingredientelor) si berea are alt gust.

Link spre comentariu

Ah, berea apoasa de pe dig la Neptun *). O minunatie.

*) Cumparata la bar si bauta pe dig, bineinteles. In perioada in care berea nu se gasea intotdeauna si nu era cazul sa fii prea mofturos cand o gaseai, ca nu-ti mai vindea deloc. :rade:

Link spre comentariu

Bere la halba am baut doar de citeva ori. Am fost dezamagit odata de gustul berii la halba. Mi s-a parut, ca avea mai multa apa decit era normal. De atunci n-am mai baut bere la halba.

Eu cunosc un individ cu care inainte ieseam la bere destul de des si mereu isi comanda numai la halba spunand ca el nu stie sa bea din sticla sau din cutie. :ras:

Link spre comentariu

Eu cunosc un individ cu care inainte ieseam la bere destul de des si mereu isi comanda numai la halba spunand ca el nu stie sa bea din sticla sau din cutie. :ras:

Era obisnuit ce berea la halba.

Fiul meu spune, ca in Germania, berea la halba e cea mai buna. La fel, berea de la localuri care-si produc singuri berea. Imi povestea, ca unul din colegii lui din Germania, l-a invitat la un local care-si producea berea. Colegul lui facea voluntariat la localul respectiv,in sensul ca participa la procesul de fabricare al berii.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Personal consum Carlsberg la halba daca gsesc. Daca nu, in ordinea descrescatoare a preferintelor, urmatoarele: Carlsberg la sticla, Silva neagra, Stejar. Era foarte buna si berea Margineni,la sticle de 1 litru. Va ma amintiti de ea? Oare se mai gaseste?

Link spre comentariu

Era obisnuit ce berea la halba.

Fiul meu spune, ca in Germania, berea la halba e cea mai buna. La fel, berea de la localuri care-si produc singuri berea. Imi povestea, ca unul din colegii lui din Germania, l-a invitat la un local care-si producea berea. Colegul lui facea voluntariat la localul respectiv,in sensul ca participa la procesul de fabricare al berii.

... presimt că ai pm-ul plin de mesaje de la potenţiali "voluntari"!!! :rade:

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări