Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce bere va place sa beti ?

Postări Recomandate

Pentru vin vom deschide un topic separat. Sunt multe de spus.

Haideti sa ne limitam la bere, in acest topic.

Nu este deloc bine sa amestecam bauturile.

mai ales cu suc sau apă. chit că berea e mai mult apă! :rade:

Link spre comentariu

In urma cu vreo sapte-opt ani, am gasit in Bistrita,bere Azuga,la PET. Chiar am ramas surprins gustul deosebit al berii. Am tot auzit de renumita bere, dar n-am avut ''bafta'' sa dau ochii cu ea pina atunci. In general nu beau bere la PET. Singura bere la PET pe care am baut-o a fost berea Neumarkt,atunci cind a aparut in comert.

Link spre comentariu

Nu stiu cand a fost asta, dar pe vremuri chiar era buna :)

http://vasilemanu.ro/am-testat-pentru-prima-data-o-bere-de-abatie-manastireasca-abbaye-de-vauclair/

Am baut si eu din asta, de la Lidl, s-a mai vorbit despre ea, e o bere chiar buna...si decat o vadra de bere ieftina si proasta, mai bine o bere buna...la 8 lei o bere de trei sfert de litru eu zic ca e un pret rezonabil...poate nu de toata ziua, dar nu mi se pare exagerat, raportat la calitate.

Editat de carageae
Link spre comentariu

Orice in afara de Bergenbier . Vorba lui Cipri : rece sa fie !

Totusi , in ultima vreme am consumat Perlenbacher mai mult decat altceva ;de , Lidl mi-e mai in drum decat altele !

A , si inca ceva : nu conteaza eticheta dar conteaza ambalajul : sa fie sticla de ...sticla . Poate e doar o impresie dar mi se pare ca alea la pet sau la doza , desi poarta aceeasi eticheta , au un gust mai rau decat alea la sticla ; mai ales cele in doze de aluminiu ...

Link spre comentariu

nu conteaza eticheta dar conteaza ambalajul : sa fie sticla de ...sticla . Poate e doar o impresie dar mi se pare ca alea la pet sau la doza , desi poarta aceeasi eticheta , au un gust mai rau decat alea la sticla ; mai ales cele in doze de aluminiu ...

Berea la sticla...de sticla mereu a fost cea mai buna si mai sanatoasa.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări