cipri_mury Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Toate marcile de bere prezente in poze sunt cumparate din Romania sau nu chiar? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Nu in Romania, din pacate, sint in vacanta... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Banuiam eu.Ce m-as teleporta pentru a gusta din toate marcile de bere aliniate acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Este numai 5-10% din cite am vazut in magazin. Next time, more of them. Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Pentru vin vom deschide un topic separat. Sunt multe de spus. Haideti sa ne limitam la bere, in acest topic. Nu este deloc bine sa amestecam bauturile. mai ales cu suc sau apă. chit că berea e mai mult apă! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 berea e mai mult apă! De aia si ingheata foarte usor. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Eu am facut o cura cu diversele variante la butoi ale http://www.brauhaus-schoenbuch.de/ Aveau si unele la sticla, da' am zis ca e pacat. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 In urma cu vreo sapte-opt ani, am gasit in Bistrita,bere Azuga,la PET. Chiar am ramas surprins gustul deosebit al berii. Am tot auzit de renumita bere, dar n-am avut ''bafta'' sa dau ochii cu ea pina atunci. In general nu beau bere la PET. Singura bere la PET pe care am baut-o a fost berea Neumarkt,atunci cind a aparut in comert. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Cu Azuga mi-am facut ucenicia. Link spre comentariu
carageae Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 (editat) Nu stiu cand a fost asta, dar pe vremuri chiar era buna http://vasilemanu.ro/am-testat-pentru-prima-data-o-bere-de-abatie-manastireasca-abbaye-de-vauclair/ Am baut si eu din asta, de la Lidl, s-a mai vorbit despre ea, e o bere chiar buna...si decat o vadra de bere ieftina si proasta, mai bine o bere buna...la 8 lei o bere de trei sfert de litru eu zic ca e un pret rezonabil...poate nu de toata ziua, dar nu mi se pare exagerat, raportat la calitate. Editat Iulie 6, 2017 de carageae Link spre comentariu
florinmar Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 silva bruna imi place e rece si tare Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Pe caldurile astea rece sa fie,restul nu conteaza. Link spre comentariu
iuli09 Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Orice in afara de Bergenbier . Vorba lui Cipri : rece sa fie ! Totusi , in ultima vreme am consumat Perlenbacher mai mult decat altceva ;de , Lidl mi-e mai in drum decat altele ! A , si inca ceva : nu conteaza eticheta dar conteaza ambalajul : sa fie sticla de ...sticla . Poate e doar o impresie dar mi se pare ca alea la pet sau la doza , desi poarta aceeasi eticheta , au un gust mai rau decat alea la sticla ; mai ales cele in doze de aluminiu ... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 nu conteaza eticheta dar conteaza ambalajul : sa fie sticla de ...sticla . Poate e doar o impresie dar mi se pare ca alea la pet sau la doza , desi poarta aceeasi eticheta , au un gust mai rau decat alea la sticla ; mai ales cele in doze de aluminiu ... Berea la sticla...de sticla mereu a fost cea mai buna si mai sanatoasa. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 La halba. Cea mai buna e la halba. Link spre comentariu
Postări Recomandate