Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce bere va place sa beti ?

Postări Recomandate

Tsingtao se gasea si in Kaufland dar era total diferita de cea din China.

Ca tot s-a pomenit de China si tot suntem pe un forum de electronica stim cu totii ca firme precum LG,Panasonic,Samsung,Toshiba,Philips s.a. nu sunt chinezesti iar toate marcile respective de aparate electronice se produc si in China dar atat calitatea cat si pretul difera mult comparativ cu cele produse in tarile de origine motivul principal fiind bineinteles costul productiei.Tot asa si berea de regula difera la gust daca nu este fabricata in tara de origine unde evident ca cei de acolo cunosc mai bine modul in care se prepara.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Eu am baut aceasta bere in restaurant chinezesc si era facuta in China.

Desi relativ mediocra, mi-a placut si as bea cu placere de fiecare data.

Fara legatura cu subiectul, am baut diverse bauturi chinezesti, in special super-alcoolice si imi plac, totusi nu sunt in general "de top" dupa parerea mea.

Unica bere fara alcool care imi place este Tourtel.

Alte beri pe care le apreciez si pentru care nu trebuie sa iti golesti buzunarele ar fi:

Weihenstephaner

Sneider Weise

Moretti Gran Cru

Berile romanesti nu prea mai imi plac, desi eram foarte mandru candva de ele.

Editat de one
Link spre comentariu

Am baut eu mai multe varietati chiar la ei acasa. Cea mai cunoscuta este Tsingtao. Berea chinezeasca e buna si e de cursa lunga. Are 2.5-2.8 grade. Tsingtao se gasea si in Kaufland dar era total diferita de cea din China.

Sa fiu sincer mie nu mi-a placut. Este ca o timisoreana nu prea proaspata.

Eu ma oftic fiindca romanii stiu sa faca bere foarte bine dar ce ajunge pe piata este de tot rasul.

De fiecare data cand se organiza festivalul berii pe litoral gaseam un producator roman cu o bere deosebit de buna.

Intr-un an s-a autodepasit Ciuc-ul cu o bere de exceptie.

Timisoreana a avut o bere la draft in alt an memorabila.

Si la vinuri e cam aceeasi poveste. Am fost la o degustare la Murfatlar.

M-au dat pe spate vinurile degustate.

Mi-a placut in mod deosebit muscat ottonel din gama Conul Alecu care (atentie!) este un vin demisec.

Mi-am zis atunci ca termin cu berea.

Teapa! Difera enorm ce gasesti in magazin fata de ce am degustat acolo.

E ca in bancul cu cafeaua. Fetele beau cafeaua dulce, baietii prefera cafeaua amara si prostii cum le-o dai.

Posted Image

Link spre comentariu

Nimic nu bate berea belgiana facuta de calugari cu preocupari dubioase in manastiri, poate doar pretul. La Chouffe ramane una din preferatele mele, insa incerc de fiecare data cand am ocazia. La ce cantitati mici cumpar nu e nici o pierdere. Ultima data am incercat pe asta:

http://www.theperfectlyhappyman.com/youngs-double-chocolate-stout/

si nu mi-a placut deloc.

Care a prins bere poloneza Diplomat ? (1980 ??)

Asta, tot englezeasca, era deosebita de alte beri, as cumpara tot timpul daca as mai gasi.

http://www.genx40.com/images/2006a/twisted1.JPG

edit. nu a mers sa-i pun poza

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Am fost la o degustare la Murfatlar.

M-au dat pe spate vinurile degustate.

Mi-a placut in mod deosebit muscat ottonel din gama Conul Alecu care (atentie!) este un vin demisec.

Mi-am zis atunci ca termin cu berea.

Teapa! Difera enorm ce gasesti in magazin fata de ce am degustat acolo.

Corect!Am baut vin de Minis dar si de Recas aduse direct din respectivele localitati si au avut gust foarte bun dar am mai baut vin de la magazin pe a carei eticheta scria ca este de Mininis sau de Recas iar gustul era net inferior.Tot asa si cu carnea pastrav care creste in apele naturale sau in pastravarii,nu se poate face comparatie intre gusturi dar asta este alta poveste.

Link spre comentariu

Acu un an sau doi, am vrut sa iau un vin de Recas în Timisoara. Asa ca m-am dus la o asa-zisa crama (magazin de prezentare a celor de la Recas), am constatat ca bate vântul prin rafturi iar putinele sticle de vin stateau la cald si în bataia soarelui. Duduia vânzatoare era buna de consumat dupa un vin bun (ca sa nu te mai deranjeze prostia ei) dar habar n-avea de vinuri. Asa ca am hotarât sa renunt la vinurile românesti.

Link spre comentariu

Nu este deloc bine sa amestecam bauturile.

Daca le amestecam simultan,caci daca facem asta cu pauza nu are nimic cel putin in cazul meu. :d Cand merg la petreceri berea nu poate lipsi din meniul meu dar cateodata mai beau pe langa aceasta fie vreo tuica,vreun vin,vreun whisky,dar cu pauza de vreo ora,doua si raman perfect treaz. :da :wretre

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări