Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce bere va place sa beti ?

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...

Românilor pur sânge , tradiționaliști nu le place berea ( aia chiar nu e bere ) care se vinde în România sub nici o formă , de aia votează intotdeuna cu ... traditionalistii , adica ceilalți in conceptul vesticilor , care nu prea consumă bere . Ăialalți consumă doar băuturi de producție proprie , vin și țuică .Tradițional românesc .Pur .

Link spre comentariu

Bere chinezeasca a baut cineva? S-a gasit intr-o vreme la Lidl, dar, desi eram curios, n-am avut curaj...

Desi nu sunt consumator pasionat de bere, nu stiu daca am spus pe aici, am baut la Vidin berea lor "de toate zilele", Kamenitza...poate ca si eu am baut-o de cald si de sete, dar a fost chiar buna...

http://www.kamenitza.bg/

Editat de carageae
Link spre comentariu

Nici eu nu sunt bautor de bere inrait,dar cateodata mai fac uz si de asa ceva.Conteaza mult si zona in care este situata fabrica,respectiv sursa de apa(cel mai probabil).Acasa mai luam cate o doza-doua de neumarkt...in concediu cand am fost prin zona Sovata,am luat evident aceeasi marca pt un gratar acolo,de pofta.Am ramas neplacut surprins de gustul ce l-am gasit in acea sarja si ca sa elimin suspiciunile ca acolo ar fi berea mai proasta,sau ca a fost doar o intamplare,am repetat experienta de la alt magazin,dupa cateva zile...acelasi rezultat,o bere proasta cu gust de alcool diluat in apa cu ceva fainosag de bere...aiurea rau de tot.Revenit acasa,am gasit gustul obisnuit de bere pe care il stiam.De regula prefer vinul cu apa minerala in diferite dilutii,functie de dispozitie,dar si asta se intampla destul de rar.

Link spre comentariu

Tocmai de aia n-am avut curaj :)

Daca m-ar face careva cinste cu o bere chinezească probabil că n-as refuza dar sper să nu fie chiar fără nicio melodie.Acuma vreo două luni mi s-a făcut cinste nu cu una ci cu două Albacher si a fost nașpa rău dar mă bucur ca "n-am făcut vitei" dupa aceea. :85

Personal nu ma iau dupa gusturile altora, mai ales la bautura.

Nici eu.

Link spre comentariu

Bere chinezeasca a baut cineva? S-a gasit intr-o vreme la Lidl, dar, desi eram curios, n-am avut curaj...

Desi nu sunt consumator pasionat de bere, nu stiu daca am spus pe aici, am baut la Vidin berea lor "de toate zilele", Kamenitza...poate ca si eu am baut-o de cald si de sete, dar a fost chiar buna...

http://www.kamenitza.bg/

Am baut eu mai multe varietati chiar la ei acasa. Cea mai cunoscuta este Tsingtao. Berea chinezeasca e buna si e de cursa lunga. Are 2.5-2.8 grade. Tsingtao se gasea si in Kaufland dar era total diferita de cea din China.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări