Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce bere va place sa beti ?

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Care e cea mai buna bere nefiltrata ce se gaseste la noi? Din aia "WEISS"...am luat una Edelweiss, cica produsa in Austria...nu a fost rea deloc, semana cu berea la halba de pe vremuri...nu stiu cat de bine cotata e, dar macar nu am mai dat de gustul ala de bere fara alcool imbunatatita cu alcool rafinat...

Link spre comentariu

Cea mai buna bere din Romania se poate bea, iarna sau primavara, cand fabricile si producatorii

de bere autohtoni, nu mai sunt presati de imperativul: ,,Cantitate maxima!"

Probabil macar atunci, mai respecta si ei reteta de fabricatie.

In rest, toti o apa si un pamant (malt, hamei, culturi de drojdie, timpi de fermentatie si alte fineturi).

Sa aveti o seara frumoasa, si sa asteptam cu incredere nasterea noului vin din acest an.

,,In vino veritas!"

Link spre comentariu

"Trei Stejari" bauta atat in Dumbravita Sibiului, dar si la bodega "Nicu si Klein"(vis a vis de Cimitirul Comunal Sibiu, la capatul tramvaiului spre Rasinari) in urma cu multi ani-exceptionala-iti iesea fum pe nas! Oare mai exista "Trei Stejari" in 2016?!

Ah, nu... :96

http://www.turnulsfatului.ro/2015/06/24/fabrica-bere-trei-stejari-a-inceput-sa-fie-vanduta-pe-bucati-1-4-mil-de-euro-la-prima-strigare/

Editat de Spitfire
Link spre comentariu

Pe vremuri, in gradinile de vara se putea manca mici cu muraturi sau ardei iute, o nebunie...

Se mai gasesc si acum.

Principalul este sa sti unde sa cauti, si mai ales sa ai si ceva mai ,,consitent" in portofel sau pe card.

Lucrurile nu s-au schimbat prea mult.

Unii dintre noi am ramas in urma cu veniturile, iar altii cu amintirile!

Sa aveti o seara frumoasa!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări