C.D. Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 Si totusi berea, este un subiect mult mai interesant decat majoritatea subiectelor de pe aici. Link spre comentariu
Nostalgic Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 As bea o bere acum , cred ca mi-ar place orice soi,Doreste cineva sa dea o bere? Link spre comentariu
C.D. Postat Septembrie 10, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Blocaj total - cand veni vorba sa dea cineva o bere. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 fara alcool dau eu! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Daca e fara alcool o refuz la infinit! Mai bine beau bulion. Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Care e cea mai buna bere nefiltrata ce se gaseste la noi? Din aia "WEISS"...am luat una Edelweiss, cica produsa in Austria...nu a fost rea deloc, semana cu berea la halba de pe vremuri...nu stiu cat de bine cotata e, dar macar nu am mai dat de gustul ala de bere fara alcool imbunatatita cu alcool rafinat... Link spre comentariu
morarul Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Cea mai buna bere din Romania se poate bea, iarna sau primavara, cand fabricile si producatorii de bere autohtoni, nu mai sunt presati de imperativul: ,,Cantitate maxima!" Probabil macar atunci, mai respecta si ei reteta de fabricatie. In rest, toti o apa si un pamant (malt, hamei, culturi de drojdie, timpi de fermentatie si alte fineturi). Sa aveti o seara frumoasa, si sa asteptam cu incredere nasterea noului vin din acest an. ,,In vino veritas!" Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Blocaj total - cand veni vorba sa dea cineva o bere. Eu as da cu place dar sunt cam departe. As propune chiar o degustare sa vedem daca se pot deosebi berile. Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Acum, as bea o bere Azuga din anii 60 stropita cu şliboviţa sârbo-croată. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Si eu o Hategana caci tocmai am gasit printre vechiturile bunicului meu o halba inscriptionata cu acest nume.Dar ieri mi-am luat un bax de Heineken la doza. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 (editat) "Trei Stejari" bauta atat in Dumbravita Sibiului, dar si la bodega "Nicu si Klein"(vis a vis de Cimitirul Comunal Sibiu, la capatul tramvaiului spre Rasinari) in urma cu multi ani-exceptionala-iti iesea fum pe nas! Oare mai exista "Trei Stejari" in 2016?! Ah, nu... http://www.turnulsfatului.ro/2015/06/24/fabrica-bere-trei-stejari-a-inceput-sa-fie-vanduta-pe-bucati-1-4-mil-de-euro-la-prima-strigare/ Editat Septembrie 14, 2016 de Spitfire Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Acum, as bea o bere Azuga din anii 60 stropita cu şliboviţa sârbo-croată. Azuga era o bere buna si in anii 80. La Piscul Cainelui m-am intalnit prima oara cu berea Azuga ( erau si niste mici stingheri acolo) Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Pe vremuri, in gradinile de vara se putea manca mici cu muraturi sau ardei iute, o nebunie... Link spre comentariu
morarul Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Pe vremuri, in gradinile de vara se putea manca mici cu muraturi sau ardei iute, o nebunie... Se mai gasesc si acum. Principalul este sa sti unde sa cauti, si mai ales sa ai si ceva mai ,,consitent" in portofel sau pe card. Lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Unii dintre noi am ramas in urma cu veniturile, iar altii cu amintirile! Sa aveti o seara frumoasa! Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Multumesc! "Unii dintre noi am ramas in urma cu veniturile, iar altii cu amintirile!" Asa este, din pacate ambele situatii sunt valabile... Link spre comentariu
Postări Recomandate