Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce bere va place sa beti ?

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...

Ma tot uitam si incercam sa imi dau seama treaba asta cu bautura si cu placerea de a bea

Nu beau de nici-o culoare si nu ca as fi pocait sau mai stiu eu ce, nu beau ca nu imi place nimic. Am gustat din diverse bauturi bere , vin, tuica, palinca, coniac, whisky,  si nu mi-a placut nimic

Nu inteleg de ce berea, de ex. este o asa bautura iubita de multi oameni, ce o fi asa placut la ea nu pricep ca eu nu o pot bea decat fortat

Aici nu vorbesc de alcolici care, evident, sunt dependenti de alcool, vorbesc ca idee in general

Link spre comentariu

Eu nu beau deoarece nu-mi place starea de mahmureala. Mi-e rau, vomit, am un gust nashpa in gura si nici nu pot sa mananc nimic a doua zi. Sa nu mai vorbim de starea de moleseala si de durerile de cap....sa nu mai vorbim ca daca beau doua -trei beri ma duc si ma pis zece...se deshidrateaza complet corpul.

Am facut si eu cateva escapade grele la viata mea...dar nu m-am ales cu nimic bun de la ele.

Asa ca.... pas din partea mea....mult mai bine cu capul limpede si o friptura buna la ghiozdan!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Eu nu beau deoarece nu-mi place starea de mahmureala. Mi-e rau, vomit, am un gust nashpa in gura si nici nu pot sa mananc nimic a doua zi. Sa nu mai vorbim de starea de moleseala si de durerile de cap....

Remediul ideal ar fi sa ramai beat.In felul asta eviti toate starile naspa de care aminteai...

Link spre comentariu

....remediul ideal ar fi sa ramai beat...

Fratilor, am un vecin in varsta care toata viata a fost drojdier...a baut de toate , cu simt de raspundere...

.....dimineata , inainte sa ia ceva, ai senzatia ca are corpul alcatuit din mai multe parti ,fiecare parte cu o vointa proprie...mainile tremura, capul se scutura pe gat,picioarele au fiecare drumul propriu,vocea e gajaita si tremurata....dupa o suta de tarie si cateva minute ...e alt om!...aproape normal avand in vedere varsta....doar mirosul il tradeaza ca a baut ceva...pana ajunge in extrema cealalta e nevoie de aprox. un litru si jumatate de tarie...nu va mai spun ce se intampla de aici inainte....eu zic-fereasca Dumnezeu de asa ceva!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări