Spitfire Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Aiurezi, doar...probabil de la vin+caldura... Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 deloc, asta e "adevărata poveste a berii", nu cretinăriile pe care le vezi prin reclame. şi apropo, alea sunt DOAR reclame. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Tocmai mi-a venit un prieten din germanica cu o mica selectiune. Si eu am convingerea ca vinul si caldura nu sunt compatibile. Este de incercat o bere adevarata. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 16, 2016 Partajează Postat Iulie 16, 2016 Ma tot uitam si incercam sa imi dau seama treaba asta cu bautura si cu placerea de a bea Nu beau de nici-o culoare si nu ca as fi pocait sau mai stiu eu ce, nu beau ca nu imi place nimic. Am gustat din diverse bauturi bere , vin, tuica, palinca, coniac, whisky, si nu mi-a placut nimic Nu inteleg de ce berea, de ex. este o asa bautura iubita de multi oameni, ce o fi asa placut la ea nu pricep ca eu nu o pot bea decat fortat Aici nu vorbesc de alcolici care, evident, sunt dependenti de alcool, vorbesc ca idee in general Link spre comentariu
mac01 Postat Iulie 16, 2016 Partajează Postat Iulie 16, 2016 (editat) Eu nu beau deoarece nu-mi place starea de mahmureala. Mi-e rau, vomit, am un gust nashpa in gura si nici nu pot sa mananc nimic a doua zi. Sa nu mai vorbim de starea de moleseala si de durerile de cap....sa nu mai vorbim ca daca beau doua -trei beri ma duc si ma pis zece...se deshidrateaza complet corpul. Am facut si eu cateva escapade grele la viata mea...dar nu m-am ales cu nimic bun de la ele. Asa ca.... pas din partea mea....mult mai bine cu capul limpede si o friptura buna la ghiozdan! Editat Iulie 16, 2016 de mac01 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 mult mai bine cu capul limpede si o friptura buna la ghiozdan! Stai linistit ca de la o bere,doua n-ai cum sa te faci manga.Cat despre friptura eu nu ma simt satisfacut 100% la un picnic daca nu beau si niste bere rece. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 Eu nu beau deoarece nu-mi place starea de mahmureala. Mi-e rau, vomit, am un gust nashpa in gura si nici nu pot sa mananc nimic a doua zi. Sa nu mai vorbim de starea de moleseala si de durerile de cap.... Remediul ideal ar fi sa ramai beat.In felul asta eviti toate starile naspa de care aminteai... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 (editat) Remediul ideal ar fi sa ramai beat.In felul asta eviti toate starile naspa de care aminteai... Sa ramai beat pe veci? Editat Iulie 17, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 ....remediul ideal ar fi sa ramai beat... Fratilor, am un vecin in varsta care toata viata a fost drojdier...a baut de toate , cu simt de raspundere... .....dimineata , inainte sa ia ceva, ai senzatia ca are corpul alcatuit din mai multe parti ,fiecare parte cu o vointa proprie...mainile tremura, capul se scutura pe gat,picioarele au fiecare drumul propriu,vocea e gajaita si tremurata....dupa o suta de tarie si cateva minute ...e alt om!...aproape normal avand in vedere varsta....doar mirosul il tradeaza ca a baut ceva...pana ajunge in extrema cealalta e nevoie de aprox. un litru si jumatate de tarie...nu va mai spun ce se intampla de aici inainte....eu zic-fereasca Dumnezeu de asa ceva! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 Sa ramai beat pe veci? Pai cei care se imbata o fac de placere(n-am auzit pe nici unul sa fie fortat/obligat).La majoritatea le e asa de urata mahmureala,incat o evita prin starea de betie permanenta...care e problema?E placerea lor Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 Pai cei care se imbata o fac de placere(n-am auzit pe nici unul sa fie fortat/obligat).La majoritatea le e asa de urata mahmureala,incat o evita prin starea de betie permanenta...care e problema?E placerea lor Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 Daca si-ar fi droit sa fie apreciata de baietei poate s-ar fi transformat intr-un milkshake. Totul trebuie facut cu moderatie. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=UMCg2LW-xg8 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 (editat) Bauta in vacanta (citeva dintre tipurile de bere baute) Editat Iulie 18, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 (editat) Doar Bavaria cred ca am băut dintre berile postate de @DjLeco.De fapt si Peroni dar nu Forte.Este mai puternic alcolizată decat Peroni cea obișnuită sau care este diferența? Editat Iulie 18, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Postări Recomandate