Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce bere va place sa beti ?

Postări Recomandate

Tuborg , nu am in trebati de ce , pur si simplu imi place , si o si cunosc( adica poti sa imi pui in pahar fara sa sa vad sticla si imi dau seama ca e tuborg)

Link spre comentariu

Am evitat pana acum berea Tuborg deoarece fabrica din Romania este situata in apropierea cimitirului Pantelimon.

In incinta fabricii exista puturi de mare adancime din care se extrage o apa deosebit de pura si gustoasa.

Link spre comentariu

cristian posibil de aceea sa fie buna , :d , mai tineti minte cand facea Al Bundy burgeri? avea el un  crez sa ii faca cu cenusa de la gratarul trecut , cum copii i-au aruncat cenusa , au pus in loc cenusa dintr-o urna funerara , ce sa vezi erau cei mai buni burgeri

Editat de adicontakt
Link spre comentariu

Am un un unchi in germania si-mi aduce Tuborg direct de la fabrica mama...si mai primesc uneori cate un sac de cafea boabe direct din brazilia...sunt actionar la o plantatie de cafea.

Link spre comentariu

"Bun i vinu'de pe coastă,bună-i p.zda de la proastă..."

asa te-ai insurat?

Am un un unchi in germania si-mi aduce Tuborg direct de la fabrica mama...

are gust diferit de a noastra , am baut in Norvegia tuborg si e cu alt gust(bun) , la fel si India , numai ca asta din India e dulceaga rau 

Link spre comentariu

Posted Image

Posted Image

Beau ce se vede in foto iar daca nu am beau cu placere Paulaner si Franziskaner.

O bere superba, Bermas Pils. Deocamdata inca este produsa din cereale fermentate. Pe bune, am vizitat fabrica anul trecut.

Link spre comentariu

crezi tu ca cea mai buna e din Italia

pe cele minerale romanesti nu prea le depaseste usor tarile din europa

Ovidanie , unde se gaseste tipul asta de bere? sunt curios ce gust are

Editat de adicontakt
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări