C.D. Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Mie imi place sa beau berea Neumarkt pentru ca imi da raspunsuri la intrebari inca nepuse. Mai stiti o alta bere mai buna ? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 OOOOOOOOO....a luat fiinta o alta circiuma? unde este locatia? Mie imi place berea pe care nu o platesc. 1 Link spre comentariu
nationalistu Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Consum bere bruna...daca nu au acolo pe unde ajung,merge si blonda, Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Tuborg , nu am in trebati de ce , pur si simplu imi place , si o si cunosc( adica poti sa imi pui in pahar fara sa sa vad sticla si imi dau seama ca e tuborg) Link spre comentariu
C.D. Postat Mai 11, 2016 Autor Partajează Postat Mai 11, 2016 Am evitat pana acum berea Tuborg deoarece fabrica din Romania este situata in apropierea cimitirului Pantelimon. In incinta fabricii exista puturi de mare adancime din care se extrage o apa deosebit de pura si gustoasa. 1 Link spre comentariu
adydep Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 "Bun i vinu'de pe coastă,bună-i p.zda de la proastă..." Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 (editat) cristian posibil de aceea sa fie buna , , mai tineti minte cand facea Al Bundy burgeri? avea el un crez sa ii faca cu cenusa de la gratarul trecut , cum copii i-au aruncat cenusa , au pus in loc cenusa dintr-o urna funerara , ce sa vezi erau cei mai buni burgeri Editat Mai 11, 2016 de adicontakt Link spre comentariu
nationalistu Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Am un un unchi in germania si-mi aduce Tuborg direct de la fabrica mama...si mai primesc uneori cate un sac de cafea boabe direct din brazilia...sunt actionar la o plantatie de cafea. 1 Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 "Bun i vinu'de pe coastă,bună-i p.zda de la proastă..." asa te-ai insurat? Am un un unchi in germania si-mi aduce Tuborg direct de la fabrica mama... are gust diferit de a noastra , am baut in Norvegia tuborg si e cu alt gust(bun) , la fel si India , numai ca asta din India e dulceaga rau Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Beau ce se vede in foto iar daca nu am beau cu placere Paulaner si Franziskaner. O bere superba, Bermas Pils. Deocamdata inca este produsa din cereale fermentate. Pe bune, am vizitat fabrica anul trecut. Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Eu beau apa. Cea mai buna e din Italia. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 (editat) crezi tu ca cea mai buna e din Italia pe cele minerale romanesti nu prea le depaseste usor tarile din europa Ovidanie , unde se gaseste tipul asta de bere? sunt curios ce gust are Editat Mai 11, 2016 de adicontakt Link spre comentariu
nationalistu Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Berea tuborg din india e facuta cu apa direct din gange...de aia e dulceaga...sanatate curata. 1 Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 , au trecut 2 ani de atunci , nu am murit Link spre comentariu
Postări Recomandate