ratza Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 Postu ?la e vechi de un an ?i ceva. S-o fi rezolvat de atunci. Link spre comentariu
spinach Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Dupa cum pare asa la voi , toata lumea trebuie sa cumpere cele mai scumpe difuzoare. Fabricanti totusi produc si difuri ieftine ; deci au desfacele , pentru ca altfel nu produceau . Remarc asadar ca exista o serie de cumparatoari care prefera difurile ieftine ; cum sa facem sa ii convingem sa cumpare difuri mai scumpe ?? Link spre comentariu
anton Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Dupa cum pare asa la voi , toata lumea trebuie sa cumpere cele mai scumpe difuzoare. Fabricanti totusi produc si difuri ieftine ; deci au desfacele , pentru ca altfel nu produceau . Remarc asadar ca exista o serie de cumparatoari care prefera difurile ieftine ; cum sa facem sa ii convingem sa cumpare difuri mai scumpe ??hp-15w este si ieftin si de calitate...eu am doar 15 ani si intr-o luna si ceva am resusit sa strang bani pt difuzoare si filtre...daca vrei se poate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum