Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lg 32ln540b parolat

adam stefan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adam stefan

10

• orgasmo

5

• FLORIN IORDACHE

4

• adydep

3

Top autori în acest subiect

Pune domnule memoria cu dumpul original la loc în tv,pune capacul la tv ,și aplică metoda indicată de mine.Din 11 mai și până astăzi sigur rezolvai televizorul :96.La acest defect eu nici măcar nu mă deranjam să dau capacul jos :rade:

Link spre comentariu

Trebuie să se înarmeze cu răbdare,și sa încerce de la 0000 la 9999.Eu zic că e mai simplu decât la 6/49 :rade:

daca te referi la aceasta metoda sa stii ca am stricat o telecomanda la cite codori am incercat nu mai stiu matematica dar cred ca exista 1000000 de combinari

Link spre comentariu

multumesc de dump am rescris mem 24c256  dar la fel cere cod am incercat toate codurile standard dar in zadar am golit memoria tv functioneaza perfect doar ca imaginea este inversata ma puteti va rog ajuta multumesc o zi buna

Scrieti softul de la LG 32LN536B-ZB intr-o memorie noua, optiunea de dezactivare la acest model este in eeprom, sau editati softul original dupa cel de la LG 32LN536B-ZB.

Daca programatorul ce-l aveti nu are optiunea EDIT, folosit programul de aici sa-l editati: http://www.tnmelectronics.com/UpdateProgrammer.html

Editat de orgasmo
Link spre comentariu

Scrieti softul de la LG 32LN536B-ZB intr-o memorie noua, optiunea de dezactivare la acest model este in eeprom, sau editati softul original dupa cel de la LG 32LN536B-ZB.

Daca programatorul ce-l aveti nu are optiunea EDIT, folosit programul de aici sa-l editati: http://www.tnmelectronics.com/UpdateProgrammer.html

dar daca am inscriptionat memoria cu dumpul trimis de tine nu e acelasi lucru? as scri alta memorie dar nu o am multumesc

Link spre comentariu

LG foloseste la unele modele pentru eeprom, spi flash, nand flash zona OTP, nu orice programator detecteaza, acceseaza acea zona.

Memoriile fabricate/utilizate dupa 2011 sunt cunoscute ca au blocuri de memorie defecte , asta ar fi cauza si in cazul dumneavoastra daca acel cod nu a fost activat de utilizator.

Editat de orgasmo
Link spre comentariu

LG foloseste la unele modele pentru eeprom, spi flash, nand flash zona OTP, nu orice programator detecteaza, acceseaza acea zona.

Memoriile fabricate/utilizate dupa 2011 sunt cunoscute ca au blocuri de memorie defecte , asta ar fi cauza si in cazul dumneavoastra daca acel cod nu a fost activat de utilizator.

daca memoria originala am scris-o cu f f f f tv nu mai cere parola functioneaza perfect numa i imaginea este cu picioarele in sus

Link spre comentariu

Din softul original si cel actual (imagine intoarsa)rezolvati problema prin editare.

multumesc asa a fost am mai rescris memoria cu dump trimis de tine si s-a rezolvat nu a mai vrut cod o zi buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări