Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TVC Orion TV5175TX

Postări Recomandate

Va salut . Am nevoie de schema TVC . Nu stiu sas. - posibil=CTN-AA pe capac  si JT11 = pe placa ??? Verticalul a mai fost schimbat = TDA3653B si acum este ,,DUS ". Proc.TDA8361E ? Cu multumiri , Virgil.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

5

• Radiotelegrafist

2

• Florinel TV

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Schimbați TDA3653,înlocuiți și cond.de 100uF(sau de 10uF,cât o fi acolo),cond de cuplaj cu deflexia,cond de pe alim.(pin9)și problema-i rezolvată :reytreTDA8361 e junglă :96 ...procesorul e SAA...

Link spre comentariu

Va multumesc mult de ajutor , o schema a tvc ma ajuta si mai mult. Cu stima , Virgil.

Penytru Domnul Florin I.  Nu estre tipul TVC  meu . Va multumesc . Virgil.

Calculatorul iar ma necajeste . Viegil.

Link spre comentariu

Va salut. La scoaterea C.I. vert. am pierdut D.SMD BYD33D in schema , care duce +23V la pinul 6 si nu stiu cu ce tip de D. sa o inlocuiesc.Cu stima si multumiri ptr. schema , Virgil.

Link spre comentariu

1N4007,BA157,BA159,eu personal nu prea acord mare importanta acestei diode cu ce o inlocuiesc,asa ca pun una din cele enumerate si functioneaza perfect.

Link spre comentariu

Va salut . Dupa datasheet diodei BVD33DF = BAX12 sunt  D. control avalance . Pot sa o inlocuiesc cu 1N4007 ? Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Va salut . Dupa datasheet diodei BVD33DF = BAX12 sunt  D. control avalance . Pot sa o inlocuiesc cu 1N4007 ? Cu stima , Virgil.

Da merge

Link spre comentariu

Va salut . Multumesc , am pus BA159 si TVC functioneaza , dar in partea superioara a ecranului am dungulite albe pe vert. cam6 cm , care nu pot fi inlaturate chiar daca maresc sau micsorez imag. pe vert. Posibil un C devalorizat , dar care ???C=22Mf/ 50v = OK  , cel din alim. (470Mf ) inlocuit cu 1000 Mf. Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări