Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ipod classic gen 6 de 30 gb

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna ziua! Am si eu un asemenea Ipod classic gen 6 de 30 gb care am urmatoarea problema cu el,cand il bag in pc-u,laptop...il vede, imi bag muzica preferata pe el...mi-o vede muzica pe pc-u sau laptop pe care am bagat-o pe Ipod,dar daca vreau sa ascult o melodie direct dupa Ipod nu imi vede nici o melodie...cand dau la music/Playlists/on-the-go....

Ce trebuie facut in acest caz...o fi trebuind vreun cont pe itune ??

Astept un raspuns !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

6

• adicontakt

2

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va anunt ca,cand dau la music/Playlists/on-the-go imi apare urmatorul mesaj....

When a song I selected,press and hold the center button to add it to the On-The-Go playlist.Press and hord on a playlist,artist,or album to add all of its songs to the On-The-Go playlist.

Astept sfaturi de la dvs !!! Multumesc !!!

Link spre comentariu

ati folositI iTunes sau copy paste ?

Nu,nu am folosit ITunes....am copiet asa pus si simplu ca pe un stick sau ca pe un card de memorie.....

Ce trebuie sa copiez muzica cu ajutorul la ITunes ???? Iar daca trebuie cu ajutorul ITunes..atunci va rog ajutati-ma putin cum sa fac asta. :reytre

Multumesc mult ! Astept !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

sunt tutoriale pe net :instalati iTnes , puneti toata muzica in fisierul de muzica al programului si dati comanda add din program.pentru adaugarea unei noi piese trebuie sa adaugati piesa la toata muzica si apoi add.

Link spre comentariu

Numai cu iTunes se poate adauga muzica /videoclipuri fara incercati degeaba ca nu o sa mearga niciodata. 

Link spre comentariu

orice produs apple functioneaza cu Itunes , exista si alte variante ocolitoare dar cel mai simplu e cu Itunes

Stefan a fost mai rapid :)

Editat de adicontakt
Link spre comentariu

Ok,va multumesc mult,mult de tot !!! O sa revin imediat dupa ce o sa incerc cu un rezultat. O seara minunata sa aveti !!!

Link spre comentariu

Problema a fost rezolvata ! Am intrat pe ITunes,am facut si nu cont pentru siguranta si am facut cea ce mi-a spus domnul razvan-l1 mai sus si gata a functionat fara probleme.

Va multumesc mult ! O seara minunata va doresc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări