Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire integrat sursa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

• verdea

2

• vasile eugen

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Nu ieşi mai ieftin dacă-l înlocuieşti cu o sursă universală UPS001 ? Am văzut că cele două STR-uri sunt asemănătoare, dar au pinii dispuşi diferit.Nu am încercat înlocuirea între diverse tipuri, am preferat sursa UPS001 fiind şi mai ieftină şi mai fiabilă.

Link spre comentariu

Postati CORECT denumirile integratelor ca sigur ati ''uitat'' dupa STR....ori un ''G'' ori un ''W''  si apoi putem spune ce si cum!!!!

strw6653  nu  exista  in  portofoliul  firmei  sanken .  este  o  inventie  chinezeasca  de  2  bani  gauriti ,  care  cloneaza  fara  succes  ceva  deja  existent  .  in  mod  concret   si  palpabil  ,  exista  DOAR  strf6653  si  strg6653 . 

asa  ca ... mai  usor  cu  pianul  pe  scari ,  domnu ` bughiu ... :rzb

Link spre comentariu

strw6653  nu  exista  in  portofoliul  firmei  sanken .  este  o  inventie  chinezeasca  de  2  bani  gauriti ,  care  cloneaza  fara  succes  ceva  deja  existent  .  in  mod  concret   si  palpabil  ,  exista  DOAR  strf6653  si  strg6653 . 

asa  ca ... mai  usor  cu  pianul  pe  scari ,  domnu ` bughiu ... :rzb

Pai domnu' ''sef de promotie'' eu ce ziceam?''Lecturati'' mai atent ce spune !!!! Nu am adus vorba de ''inventii'' si ''portofolii'' si nici nu am dat drumul la pian pe scari ,cum faci d-ta des, ci doar i-am cerut sa posteze corect ce scrie pe integrate,ca e vorba de DOUA nu de unul: are un STR6653 fara G sau F sustine dansul si intreaba daca il poate monta pe  STR6553 in locul lui.....care STR 6553 exista ,palpabil si  in varianta STRW6553A......facut in ....China sau pe alta planeta!!

Capisi...sau e nevoie de mai mult?!?! :rade:

Off topic: macar o data da si d-ta un sfat concret la depanare tv, concret uite aici :  http://www.elforum.info/topic/115605-mytv-te32/     nu doar ''literatura'' despre originile componentelor electronice,ca oricum 80-90% din ele sant ''clonate'',originale negasindu-se decat la ....Buzau!!!  No ofense!!  :95

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Se montează o sursă recuperată din Tv Alfa care dă clasă la toate STR-urile(folosite în surse) și chiar Tovarășului Secretar General:rade:

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări