Vizitator marian-george Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 multumesc tuturor ptr raspunsuri nu mi-a spus nimeni nimic despre boxele Microlab 6 tot porcarii sunt ca si celelalte,inca o data spun nu ma pricep altfel nu mai ceream sfaturile voastre,eu vreau ptr mine acasa si vara le scot in curte [pana acum aveam o combina samsung dar sa rupt membrana la difuzorul unei boxe]ne strangem pe strada la un tenis ,fotbal si puneam muzica ,inca o data multumesc tuturor Link spre comentariu
gigione01 Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 (editat) multumesc tuturor ptr raspunsuri nu mi-a spus nimeni nimic despre boxele Microlab 6 tot porcarii sunt ca si celelalte,inca o data spun nu ma pricep altfel nu mai ceream sfaturile voastre,eu vreau ptr mine acasa si vara le scot in curte [pana acum aveam o combina samsung dar sa rupt membrana la difuzorul unei boxe]ne strangem pe strada la un tenis ,fotbal si puneam muzica ,inca o data multumesc tuturor Cauta ceva din gama boxa activa BEHRINGER.Pretul e undeva la 1000 de lei.Au USB,cititor card-uri,microfoane fara fir si unele au telecomanda.Vezi pe net sau site de vanzari. Am una cu difuzor de 15 si ..ce mai merge spritul cand isi da drumul la viata.Rasuna cartierul pana vine Garcea cu sesizarea vecinilor! Basca faptul ca poti sa o inchiriezi acum in campanie sa scoti un ban sau o relatie cu ..viitorul primar. Sunt unele no-name care au si baterie de 12v incorporata dar n-au aceleasi performante.Au maner ca un troler si roti de transport. Editat Mai 13, 2016 de gigione01 Link spre comentariu
Vizitator marian-george Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Cauta ceva din gama boxa activa BEHRINGER.Pretul e undeva la 1000 de lei.Au USB,cititor card-uri,microfoane fara fir si unele au telecomanda.Vezi pe net sau site de vanzari. Am una cu difuzor de 15 si ..ce mai merge spritul cand isi da drumul la viata.Rasuna cartierul pana vine Garcea cu sesizarea vecinilor! Basca faptul ca poti sa o inchiriezi acum in campanie sa scoti un ban sau o relatie cu ..viitorul primar. Sunt unele no-name care au si baterie de 12v incorporata dar n-au aceleasi performante.Au maner ca un troler si roti de transport. salut imi poti da mai multe detalii despre modelul care il ai tu?multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum