Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe cu statie incorporata

Vizitator marian-george

Postări Recomandate

Vizitator marian-george

buna ziua ajutati-ma sa nu aleg gresit,vreau sa imi cumpar boxe cu statie incorporata ,le puteti vedea pe linkul urmator http://www.goldstar-eu.ro/boxe-cu-statie-incorporata     ,problema este ca cineva mi-a spus ca nu sunt bune ca se ard etc si ma sfatuieste sa cumpar microlab 6c ,spune ca sunt excelente insa acestea nu au port usb,sd,microfon adica sunt mai simple si parca nu imi plac ce sfaturi imi dati?imi puteti scrie la [email protected] multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

4

• Dominicue

2

• core

2

• petreelectronic

1

Top autori în acest subiect

Cum era de asteptat ............

.....erii se arunca dupa tot felul de optiuni care le realizeaza producaroeul cu 0,5E si nu se uita ca restul tot atit valoreaza.

Daca ai bani de aruncat atunci cumparele linistit, in schimb daca vrei ceva de calitate nu-ti ajung baniiiiii.....mai pune de vreo 4-6 ori pe cit ai si poate-poate ai sanse.

Link spre comentariu
Vizitator marian-george

sesebe am cerut un sfat de la persoane care se pricep cu adevarat in acest domeniu ca sincer toata lumea se pricepe sa jigneasca,nu am nici bani de aruncat  si nici nu vreau sa ma duc la nunti,botezuri, inmormantari ca sa dau 50 milioane pe niste boxe stiind ca apoi imi voi recupera investitia,ma interesa sa pot asculta eu  acasa si am cerut un simplu sfat puteai spune daca sunt bune sau nu si eventual daca chiar te pricepi puteai sa sugerezi un anume model sau o marca .o seara buna iti doresc

Cum era de asteptat ............

.....erii se arunca dupa tot felul de optiuni care le realizeaza producaroeul cu 0,5E si nu se uita ca restul tot atit valoreaza.

Daca ai bani de aruncat atunci cumparele linistit, in schimb daca vrei ceva de calitate nu-ti ajung baniiiiii.....mai pune de vreo 4-6 ori pe cit ai si poate-poate ai sanse.

sesebe am cerut un sfat de la persoane care se pricep cu adevarat in acest domeniu ca sincer toata lumea se pricepe sa jigneasca,nu am nici bani de aruncat  si nici nu vreau sa ma duc la nunti,botezuri, inmormantari ca sa dau 50 milioane pe niste boxe stiind ca apoi imi voi recupera investitia,ma interesa sa pot asculta eu  acasa si am cerut un simplu sfat puteai spune daca sunt bune sau nu si eventual daca chiar te pricepi puteai sa sugerezi un anume model sau o marca .o seara buna iti doresc

Link spre comentariu
Vizitator Hobbyzaurul

Nici sa nu te gandesti sa cumperi pomul ala de craciun....de banii aia primesti doar niste cutii impopotonate cu luminite,un amplificator de nimic,cu un transformator cat o nuca.Nu sunt bune nici macar pe post de proptea pentru usa.Ce ti-a recomandat petreelectronic este mai mult decat suficient pentru ce vrei tu si mult mai bun

Link spre comentariu

Recomandarea lui @petreelectronic este foarte buna ...........ai cea mai mare cantitate de boxe ( 5 la numar ) + amplificatorul la acel pret .......nu-s ele de top dar ar multumi pe majoritatea NEpretentiosilor

Editat de Dominicue
Link spre comentariu

Akai de ala am vazut la un prieten.

Era exact la fel dar prietenul mai avea si un sub woofer desi nu cred ca avea nevoie.

Desi schema interna nu-i una pt mofturosi macar este facuta mai cu simt de raspundere si suna mult mai bine ca pomul ala de craciun.

Ma scot din sarite toate persoanele care nu se uita decit la aspectul ala chicios si pt care 2 mufe in plus reprezinta calitatea suprema. 

Link spre comentariu

Ai dreptate si mai au si 1760W PMPO.

Pai cum sa nu le cumperi, e o adevarata afacere. Numai daca pui la socoteala ca un difuzor de 10in cit de cit este peste 200Ron (*2=400Ron) , doua medii tot fac vreo 150-250Ron si + 4 twetere + amplificator cu mixer microfoane cu ecou + telecomanda....etc.

Nici daca-mi dai gratis toate piesele astea tot nu pot sa-l fac asa de ieftin. 

Siiiiiguuuur e o afacere, dar nu pt tine, ci pt vinzator.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Am reparat de curând o ''pocnitoare'' de genul acesta . Avea finali , ca si cea din link ,2SC5198 , iar amplificatorul avea o proiectare de toată jena . Lipseau si rezistentele acelea de putere in serie cu finalii care previn ambalarea termică a acestora  , etajul pilot avea doar o rezistență de sarcină si atât , fără condensatorul Bootstrap care liniarizează caracteristica de ieșire  . Polarizarea prefinalilor , și implicit a finalilor se făcea cu două diode 1N1448 inseriate , și nici măcar plasate lângă radiator ( oricum nu ajuta prea mult acest lucru ) . Nu avea ''superdiodă''  . 

Dacă sunteti incepători , sau nici măcar , nu  vă mai orientati după felul in care arată aceste ''sisteme audio''   sau ce ''dotări''  au . Ele sunt , intr-adevăr , niste pocnitori frumos colorate , menite să atragă atenția necunoscătorilor . Cât despre calitatea lor , Kitsch (chici ) este prea putin spus ... ''''

Link spre comentariu

Merita chiar daca se pastreaza doar carcasa boxelor si partea digitala, in rest se schimba difuzoarele filtrele si amplificatorul final. :)

Link spre comentariu

Boxe d'alea cu amplificator am vazut pe la tara cand am fost de Pasti. Erau scoase in curte si canta muzica de petrecere. Suna asa....ca o galagie....numai muzica nu era aia...si tare mandru erau proprietarul de ele. A venit sa-mi spuna ca a dat multi bani pe ele si sa ma intrebe daca-mi place si daca a facut treaba buna. Am dat din cap afirmativ, le-am laudat scula, m-am mirat ca un prost de puterea colosala si in 5 minute am plecat de la ei...ca ma luase durerea de cap.

Link spre comentariu

Merita chiar daca se pastreaza doar carcasa boxelor si partea digitala, in rest se schimba difuzoarele filtrele si amplificatorul final. :)

Pune un incepator sa faca asta si daca reuseste ....merita un premiu mare, mare de tot.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări