Yo4You Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 SalutAm ajuns la o idee fixa de a mea ca vreau un telefon cu card insa unul eftin de prin 2003-2005.Intrebarea mea este care din urmatoarele modele de telefon suporta card de 1Giga sau se pot rescrie firmwireul ca sa le suporte?-Nokia3300 , Nokia3650 , Siemens SX1, Sagem MYX6-2.Ultimul cred ca nu voi avea sansa sa il decodez la nici un services. Link spre comentariu
one Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 Nokia 3300 nu iti recomand, caci este un telefon depasit si o sa iti dai seama repede ca, desi e interesant la prima vedere, nu e nici telefon, nici consola de jocuri, deci ai aruncat banii pe un aparat inutil.Despre Nokia 3650 nu mai vorbesc. Daca gasesti unul bine intretinut, esti norocos. Nu stiu daca suporta 1G, dar ce sa faci cu 1G la un astfel de telefon?Despre Siemens am o parere foarte proasta. SX1 nu face exceptie.Sagem Myx6-2 a ramas singurul despre care eu nu prea am ce critica. Nu o fi cel mai bun, dar macar e telefon. Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 deja gasesti ietin k750i si ala macar e telefon , are camera excelenta , si tot ce vrei , mai putin sistem de operare, care nu stiu cui foloseste Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 deja gasesti ietin k750i si ala macar e telefon , are camera excelenta , si tot ce vrei , mai putin sistem de operare, care nu stiu cui folosesteSi eu il recomand! :yawinkle: Link spre comentariu
Bogdantog Postat Martie 31, 2007 Partajează Postat Martie 31, 2007 Sau ai putea gasi SPV C500 care are SO, si suporta 4GB :supz: in plus iesire audio are jack stereo 2.5 mm Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 31, 2007 Autor Partajează Postat Martie 31, 2007 Va multumesc ptr raspunsuri K750I nu e chiar doi lei aicia in TM dar poate am sa il cumpar. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Martie 31, 2007 Partajează Postat Martie 31, 2007 eu am luat pt al meu tot felul de dracii de pe net ( teme, jocuri, aplicatii etc) gasesti o gramada :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum