trasorv Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Bună dimineața, azi voi scoate din service smartphone-ul(un xperia zr) și vreau să știu cum verific acolo în service senzorul de proximitate ținând cont că telefonul este resetat la valorile din fabrica deci nu are nicio aplicație instalată și nici sim introdus ca să pot iniția un apel.Mulțumesc Link spre comentariu
AdR!@N Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Salut, Eu am Xperia Z1 si are o aplicatie de fabrica denumita "Diagnosticare", acolo pot verifica fiecare senzor al telefonului. Alternativa: Intra in meniul de service, adica tasteaza: *#*#7378423#*#* ,intri la "Service test", => "Proximity switch" apoi pui degetul pe senzor si vezi daca reactioneaza. Deasemenea poti verifica mult mai multe, inclusiv raspunsul touch-ului, pixeli morti la display...etc. Sursa: http://www.androidbeat.com/2014/06/access-hidden-service-menu-xperia-z2/ Numai bine! Adrian Link spre comentariu
trasorv Postat Mai 10, 2016 Autor Partajează Postat Mai 10, 2016 Mulțumesc pentru răspuns, voi încerca ambele variante. Faptul că l-am resetat e un lucru bun dar voi pierde câteva minute să îl configurez, asta e. Dacă nu îl resetam era foarte simplu dar oricine avea acces la datele mele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum