doru3160 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Salutare,am dat zilele trecute de un plic cu cateva capsule de tip BC107,pe care e inscriptionat beta M 135A. Am cautat prin cataloagele IPRS care le mai am,in agenda electronistului si prin alte cateva carti unde mai sunt liste de componente fabricate de defuncta IPRS dar n-am gasit nimic care sa ma lamureasca ce sunt acele componente.Nici google nu mi-a dat rezultate prea multe din care sa ma lamuresc.Daca are cineva date cat de cat despre jucariile alea,vin cu rugamintea sa le posteze,multumesc. Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Este echivalent cu LM135 http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lm235.pdf In catalogul IPRS din 1993 am gasit doar atat, dar oricum ai toate datele in datasheetul de mai sus. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 9, 2016 Autor Partajează Postat Mai 9, 2016 Multumesc,m-am lamurit.Tot ce am de la IPRS se opreste in 89,dupa aia n-am mai primit documentatie,de asta nici n-am gasit nimic.E bine de stiut,am gasit cca 10 bc si nu stiam la ce pot fi folosite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum