wwilly Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 (editat) Buna seara. Am o problema cu CD-Playerul Stock de pe un chevrolet Spark model 2011. Dimineata, pe racoare, accepta CD-ul il citeste fara nici o problema, navigheaza prin foldere. printre melodii, fara nici o ezitare, fara nici o problema. Cand in masina seincalzeste putin. (sta la soare) sau dupa cateva minute de folosire, dupa luarea contactului, si repunerea lui CD-Playerul scoate CD-ul, si din clipa asta nici nu il mai accepta. Degeaba il inping "fortat" chiar si 2/3 din diametru, efectiv "nu simte" CD-ul, si nu il trage inauntru. Urmatoarea dimineata, pe racoare accepta CD-ul fara nici o problema, dar dupa cateva minute fenomenul se repeta. Intrebarea mea este: ce fel de senzor este in aceste CD-Payere, cel care detecteaza ca am introdus un CD in fanta ? Presupun ca am o problema cu acest senzor, el nedetectand ca incerc sa introduc un CD. As dorii mai mult einformatii, eventual sfaturi, sa stiu cam la ce ma pot astepta in momentul in care il desfac. Ma gandesc aici la curatare, sai ce alta problema poate fi acolo?!. Demontarea HU stock imi da putine emotii, dar am vazut un filmulet pe youtube... sper sa reusesc fara sa zgarii plasticele bordului. Multumesc anticipat pt sfaturi si idei. Editat Mai 8, 2016 de wwilly Link spre comentariu
validae Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 De obicei senzorul ce detectează introducerea CD-ului este un fototranzistor, dar unele modele au doar un microcontact acționat de un mic levier ce este deplasat de CD-ul introdus. Numai desfăcând unitatea se poate vedea ce sistem folosește, scheme pentru asemenea unități se găsesc greu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum