briobit Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 Mai incearca o chestie ... izoleaza camera de stalp (pune o bucata de lemn intre camera si stalp) si vezi daca tot asa face. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 Ai testat camera care nu merge bine si in alta parte decit pe stilp? Link spre comentariu
Yuly Postat Mai 9, 2016 Autor Partajează Postat Mai 9, 2016 camera nu e pusa pe stalp, e prinsa sub stresina casei pe lemn. am testat cu un cablu scurt langa dvr intr-o dimineata cand era ceva mai intuneric afara si dadea parca sa faca liniile alea dar sa stabilizat putin si nu a mai facut. ideea e ca nici nu face imediat liniile ci dupa ce trece de un anumit nivel de intuneric. am masurat la ambele camere shieldul si masa de alimentare si sunt comune la ambele camere, cea de exterior are carcasa metalica dar se pare ca nu este legata la masa. Link spre comentariu
knauf74 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Dar atat de comod esti.... Da-o jos,alimenteaz-o,pune-i un prosop in cap si urmareste-o. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Fa un test folosind o sursa de alimentare de care esti sigur ca nu poate genera probleme. Eu as inclina sa cred ca are camera ceva probleme dar trebuie sa verifici si sa fii sigur. Link spre comentariu
adydep Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Dar atat de comod esti.... Da-o jos,alimenteaz-o,pune-i un prosop in cap si urmareste-o. Total de acord cu soluția(Titi)prosop Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 (editat) Nu vrea sa faca nimic din ce i-am propus. Ne tine in suspans...eu sunt tare curios de la ce-o fi defectul. Editat Mai 9, 2016 de mac01 Link spre comentariu
knauf74 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Cred ca nici n-o sa aflam vreodata. Apare cu un mesaj ''am rezolvat,se poate inchide topicul''. Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 E la moda chestia asta..se practica...iubesc astfel de oameni! Link spre comentariu
Yuly Postat Mai 9, 2016 Autor Partajează Postat Mai 9, 2016 sincer imi pare rau ca nu vreti sa cititi ce am scris pana acum... camera NU e legata la impamantare camera ARE alimentator bun i-am FACUT test pe intuneric dar NU face intotdeauna problema, cand are lumina suficienta adica "PROSOP" nu face figuri (cel putin nu sunt vizibile dungile), tind sa cred ca, crapa cand nu are iluminare suficienta eu am cerut niste specificatii la un izolator de bucla de masa si voi ma luati cu prostii ... Link spre comentariu
knauf74 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 (editat) Ce model de camera este? Mai glumim si noi,nu te supara. M-a chemat odata cineva sa ma uit la un televizor ca ''nu se mai aprinde''. Constat ca nu raspundea la nicio comanda,imi fac loc sa ajung in spatele lui si constat ca era bagat intr-o tripla care era deconectata de la intrerupatorul rosu cu beculet. Daca erau probleme de bucla de masa ,acestea erau la fel de deranjante si in functionarea pe timp de zi. Editat Mai 9, 2016 de knauf74 Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 eu am cerut niste specificatii la un izolator de bucla de masa si voi ma luati cu prostii ... Adica toti care au incercat sa te ajute si sa-ti dea un sfat pertinent sunt niste prosti! Asa-i? Ti-a mai explicat inca o data colegul Knauf ca nu are nicio treaba cu bucla de masa., altfel facea probleme si pe timpul zilei. Link spre comentariu
Yuly Postat Mai 9, 2016 Autor Partajează Postat Mai 9, 2016 eu am spus ca ma luati cu prostii adica in badjocora................. ok, momentan nu am un incarcator de curent mai mare dar o incerc sa fac rost de unul. mai mult de atat nu stiu ce sa ii mai fac... ideea e ca am lasat camera pe intuneric intr-o cutie si nu face problema cu acelasi incarcator. doar in miezul noptii cand e mai intuneric afara incepe sa bage liniile alea, dar se observa putin si in timpul zilei doar ca abia se vad. Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 (editat) Hai sa te lamuresc un pic. Acele leduri sunt alimentate pe bara de 12V . Sunt cate 4-5-6 bucati inseriate care formeaza un sir. Sunt mai mult siruri puse la paralel. Ledurile se aprind printr-un tranzistor care este comandat de o fotodioda. Treaba este simpla si chioara, nu este multa inginerie acolo. La aprinderea ledurilor creste consumul pe bara de 12V si se poate ca (,) camera sa nu mai aiba curentul necesar pentru o functionare corecta.. Masoara langa camera cu un voltmetru si vezi ce tensiune de alimentare ai. Daca tensiunea este stabila si nu coboara sub 12V inseamna ca sursa este buna si poate asigura curentul necesar functionarii. Daca sursa este buna inseamna ca (,) camera are probleme. La cealalta camera care merge bine ai acelasi tip de alimentator? Inverseaza intre ele alimentatoarele. Editat Mai 9, 2016 de mac01 Link spre comentariu
knauf74 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Adica la miezul noptii cand e mai intuneric.... Si mai zici ca te luam cu prostii in badjocura. Eu as da vina pe sursa si pe cablu. Dar intrevad si o calitate slaba a camerei. Eu de aia pun FTP cu esd-ul impamantat la ambele capete si surse liniare facute de je. In felul asta n-am probleme de fiabilitate ,zgomot redus pe tensiune iar perturbatiile de inalta frecventa,ciuciu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum