Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lanterna de service cu acumulator 18650 - recomandare

Postări Recomandate

Cam toti avem acumulatori 18650 scosi din baterii de laptop si prima utilizare care ne vine in minte este la o lanterna pentru service si nu numai.

Incarcarea prefer s-o fac cu ceva de calitate, am un Nitecore IntelliCharger I4.

Am avut mai multe modele de lanterne si cam toate au cedat mecanic.

Imi puteti recomanda o lanterna simpla, chiar fara incarcator, fiabila ?  

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

4

• digix

3

• knauf74

3

• validae

2

Top autori în acest subiect

WF-502B am deja 18 luni de folosire la stilul fara mila si nu are nice pe naiba, adica scapata in apa fiarta prin vasilina pe jos  si duce inca.

Depinde ce cauti daca ai nevoie de ceva scurt maxim 2-5 min e ok la lumina slaba (ca are 5 moduri) si nu se incinge asa tare.

Daca vrei gen sa citesti povesti la lanterna nu e buna ca la durata mare se incinge.

Eu caut ceva de pus pe cap sa am mainile libere si sa mearga cu o celula 18650 si sa nu faca atat caldura ca imi fierbe freza si sa o pot folosi perioade mari de timp.

Am gasit ceva pe gustul meu da e 60$... cam mult pt o lanterna parerea mea.

Posted Image

Editat de briobit
Link spre comentariu

Imi trebuie pentru timpi scurti de functionare, n-ar fi o problema incalzirea.

UltraFire WF-502B pare ok, Fenix PD32 cam scumpa si de fitze pentru nevoile mele. 

Link spre comentariu

Se găsesc și ,,variante,, ale acestui tip de lanternă prin talciocuri, la circa 40-50 Lei cu acumulator și încărcător de rețea.Bineînțeles acumulatorul e de obicei o făcătură, de multe ori veți găsi pe el scris ,,UitraFlrc,, sau alte aberații în loc de UltraFire,, dar lanterna e OK. Posted Image

Link spre comentariu

Pot să spun că acel acumulator l-am luat mai demult de la un magazin ce vindea și lanterne chinezești.A costat 7 Lei și capacitatea reală o estimez cu mult sub 1000mAh, unde mai pui că se descărca și singur dacă-l lăsam ceva timp.... 

Acum la serviciu utilizez o lanternă Led Lenser R3 și sunt foarte mulțumit de ea. Folosește o baterie R3 sau AAA și are o autonomie de câteva ore, îmi place că e

mică și o port în buzunar fără să mă deranjeze. Dar are un spot ce ,,bate,, bine până la aproape 20m chiar dacă-i așa mică...

Posted Image

Link spre comentariu

Salut,

E un magazin cu usi galbene la intrarea de metrou la gara de nord unde au o multime de lanterne cu LED la preturi modice.

Eu am luat una cu baterie R6 si are si magnificator cu lupa cred , cu spot foarte bun si format mic ca a lui @validae.

Succes

post-174666-0-97673900-1462660350_thumb.gif

Editat de craciun
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări